SPOR Haber Girişi : 19 Ağustos 2013 12:28

Genç seyyahlar Karadeniz turunda

Genç seyyahlar Karadeniz turunda

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Seyyah Ulu Çınar’ın İzinde”projesi tüm hızıyla sürüyor. Trabzon, Kayseri ve Ordu’ya giden Erzurumlu 120 genç seyyaha seslenen Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, “Erzurum’u gittiğiniz yerde çok iyi tanıtın”dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Seyyah Ulu Çınar’ın İzinde” projesi ile deniz ve doğa kampları tüm hızıyla sürüyor. 

Dün Erzurum’dan Trabzon, Ordu ve Kayseri’ye 120 genç seyyah gitti. Hareket öncesi Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, genç seyyahlara nasihatte bulunurken, gittikleri illerde Erzurum’u çok iyi tanıtmalarını istedi. 

Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın projelerini ilimizde Valiliğimiz öncülüğünde yoğun ve başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Bugün de Erzurum’un Pasinler, Karayazı ve Pazaryolu İlçelerinden de öğrencilerin bulunduğu 120 kişiyi Trabzon, Kayseri ve Ordu’ya gönderiyoruz. 

İnşallah bu gençler gittikleri yerlerde Dadaşa yakışır hareket edecekler ve Erzurum’u en iyi şekilde tanıtacaklar. Erzurum’u en iyi şekilde tanıtmak yediden yetmişe hepimizin görevidir”dedi. 

Üç ile giden öğrencileri uğurlamaya Gençlik Merkezleri Müdürü Köksal Kaçmaz ile gençlik merkezi yetkilileri ile gençlik liderleri de katıldı.

Palandöken Haber Merkezi