ERZURUM Haber Girişi : 14 Şubat 2014 08:26

Genç MÜSİADcılar SAHAYA İNİYOR

Genç MÜSİADcılar SAHAYA İNİYOR

MÜSİAD Erzurum Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Emrah Öztürk, genç işadamlarının artık yedek kulübesinde değil, sahada olması gerektiğini söyledi. 

Genç MÜSİAD yeni yönetimi, eski ve yeni üyelerle tanışmak için bir araya geldi. Üyeler arasında birlik beraberliğin kaynaşması ve MÜSİAD ailesinin yeni fertleri ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren MÜSİAD Erzurum Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Emrah Öztürk, MÜSİAD çalışmaları hakkında üyelere sunum eşliğinde bilgi verdi. Artık gençlerin Erzurum ekonomisinde söz sahibi olması gerektiğini ifade eden Öztürk, “Yedek kulübesinde değil, ilk 11 de sahada olmalıyız”dedi.

Erzurum ticaretinde gençlerinde yerinin alması gerektiğinin altını çizen Öztürk, daha fazla kollektif hareket edilmesi gerektiğini bildirdi. Genç MÜSİAD olarak çalışmaları ulusal anlamda devam ettirdikleri gibi uluslararası çalışmalarla da büyük ivme kazandırdıklarını vurgulayan Öztürk, “MÜSİAD sadece proje ve raporlar noktasında değil, gençlerin sorunlarını tespit ederek gerekli yol haritalarını ilgili kuruluşlara aktaracağız. Genç MÜSİAD’ın dünyanın en etkili gençlik kuruluşu ve de gençliğin ve girişimciliğin vicdanı olabilmesi için kararlılıkla adımlar atacağız”diye konuştu.