GÜNDEM Haber Girişi : 03 Şubat 2014 18:55

GENÇ DOSTU ADAYLARA KORKUT VE SEKMEN DESTEĞİ

GENÇ DOSTU ADAYLARA KORKUT VE SEKMEN DESTEĞİ

Ulusal Gençlik Parlamentosu delegeleri tarafından 2014 yerel seçimleri için ortaya çıkarılan ve Türkiye genelinde büyük yankı getiren “Neredesin” kampanyası Erzurum’da, Ulusal Gençlik Parlamentosu 2.Dönem Yürütme Kurulu üyesi olan Gökberk Kocaaliler koordinesinde devam ediyor. 
Haftalardır kampanya dahilinde siyasi parti temsilcileri ile bir araya gelen Gökberk Kocaaliler hedeflerinin Erzurum’da seçime girecek olan tüm adaylara iyi niyet sözleşmesinin imzalatılması olduğunu belirtti.
İLK İMZALAR SEKMEN VE KORKUT’DAN
Genç Dostu adaylar Genç Dostu kentler kapsamında adaylara gençlik haklarını savunan ve gençliğin geleceği ile ilgili destek içeren maddelerin tahhüttünü ele alan iyi niyet sözleşmesini ilk olarak Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Sekmen ve mevcut Yakutiye Belediye Başkanı ve yeni dönem Yakutiye Belediye Başkan Adayı Ali Korkut İmzaladı.
Yakutiye Belediyesine ait Kent Konseyinde Gençlik Meclisi Başkanı Ekrem Ok tarafından düzenlenen kahvaltının ardından imzalanan sözleşmelerle Ulusal Gençlik Parlamentosu bünyesinde Mehmet Sekmen ve Ali Korkut genç dostu adaylar olarak anılmaya başlandı .
Ulusal Gençlik Parlamentosunda iki yıldır Erzurum’u temsil eden ve aynı zamanda Yürütme Kurulu görevine 2 dönem üst üste seçilen Gökberk Kocaaliler kampanyanın Erzurum’da olan sürecini anlattı.
Kampanyanın Akdeniz Bölgesi koordinatörlüğünü yürüttüğünü söyleyen Kocaaliler, “Kampanyanın Akdeniz koordinatörlüğü bende fakat ben Erzurumlu olarak Erzurum bölgesinin çalışmalarını bizzat kendim yürütüyorum. Kampanyanın ilk temsilcisi arkadaşlarımızla koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Tüm partilerle temas halindeyiz, seçime kadar Allah nasip ederse seçime girecek tüm adaylara iyi niyet sözleşmesini imzalatacağız.” dedi.