GÜNCEL Haber Girişi : 19 Haziran 2015 10:43

GEL farkı GÖR

GEL farkı GÖR
Gel-Gör Cağ Kebap şehrin üç ayrı yerinde.

Gürcükapı ve Terminal Caddesi'nde hizmet veren Gel-Gör Cağ Kebap, açık havada iftar açmak isteyenler için de Yüzüncü Yıl Parkında müşterilerini ağırlayacak.

1982 yılından bu yana Cağ Kebap'ın vazgeçilmez adresi olan Gel-Gör Cağ Kebap, ramazanda da şehrin üç ayrı yerinde hizmet verecek. Gürcükapı ve Terminal Caddesi'ndeki şubelerin yanı sıra açık havada iftar açmak isteyen müşterileri içinde Yüzüncü Yıl Parkında hizmet verecek olan Gel-Gör Cağ Kebap salonu toplu iftar yemekleri için de müşterilerine kapılarını açacak.

Geçtiğimiz Nisan'da Terminal Caddesi'nde açılan yeni yerlerinde hizmet vermeye başladıklarını belirten  Gel-Gör Cağ Kebap sahibi Şakir Aktaş, "1982 yılından beri Erzurum'da lezzet tutkunlarının vazgeçilmezi olan Cağ Kebap Salonumuzda konuklarımızı ağırlıyorduk. İş toplantıları ve aile yemekleri için vazgeçilmez bir mekân olan salonumuzdan sonra yeni şubemizde  hizmet vermeye başladık. Müşterilerimize Ramazan ayının yaz aylarına ve sıcak günlere denk geldiği için serin temiz bir mekanda iftar etme imkanı sunuyoruz.İftarda  cağ kebap tatmak isteyen tüm Erzurum halkını, Ramazan ile birlikte yeni mekânımız olan terminal şubemize davet ediyoruz" dedi.

Şakir Aktaş Ramazan ayı boyunca toplu iftar yemekleri vermek isteyen veya aileleriyle birlikte serin güzel bir mekanda iftar etmek isteyen müşterilerinin telefonla rezervasyon yaptırabileceklerini de sözlerine ekledi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.