ERZURUM Haber Girişi : 30 Nisan 2015 08:44

Garanti ve KAGİDER, Kadın Girişimci Buluşması'nı Erzurum'da gerçekleştirdi

Garanti ve KAGİDER, Kadın Girişimci Buluşması'nı  Erzurum'da gerçekleştirdi
Garanti Bankası ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği'nin (KAGİDER) 8 yıldır düzenlediği Kadın Girişimci Buluşmaları'nın 2015'teki ilk, bugüne kadarki 31. toplantısı Erzurum'da gerçekleştirildi.
Garanti Bankası ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği'nin (KAGİDER) 8 yıldır düzenlediği Kadın Girişimci Buluşmaları'nın 2015'teki ilk, bugüne kadarki 31. toplantısı Erzurum'da gerçekleştirildi. 
Toplantının konuşmacıları arasında, Garanti Bankası ve KAGİDER yöneticilerinin yanı sıra deneyimli kadın profesyoneller de yer aldı.
Toplantının ''Kadın Girişimcilerin İşlerini Büyütürken Dikkat Etmesi Gerekenler'' başlıklı ilk paneli, Garanti Bankası Girişim Bankacılığı Yöneticisi Selin Öz'ün, Garanti'nin kadın girişimcilere yaklaşımını anlatmasıyla başladı. Ardından; Piramit Danışmanlık'tan Berrin Kuleli ''Geleneksel Pazarlama ve Satış Kanalları'', DirectComm'dan Sanem Oktar ise ''İşinizi Büyütürken Dijital Pazarlama'' başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi. Panelin son konuşmacısı, Kredi Garanti Fonu A.Ş.'den Mehmet Erol Şahiner oldu. Şahiner katılımcılara, girişimcilerin kredi kullanırken yaşadığı teminat sıkıntısına çözüm getirmek amacıyla, Garanti Bankası ile imzalanan protokol kapsamında sundukları kefalet desteklerini anlattı. İlk panel, Oktar'ın ''KAGİDER'in Kadın Girişimcilere Yaklaşımı''nı anlatmasıyla sona erdi. 2. panelde ise Özel Yıldızlar Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin kurucusu Fevziye Hurşit ile GY Mühendislik ve Mimarlık A.Ş.'nin kurucusu ve 2014 yılı ''Türkiye'nin Kadın Girişimcisi'' Göknur Atalay, söz alarak kendi deneyimlerini paylaştı. Her iki panel de, soru cevap bölümüyle son buldu.
Etiketler : kadın
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.