SPOR Haber Girişi : 26 Şubat 2015 23:27

Finalli ikiz sporcular başarıya doymuyor

Finalli ikiz sporcular başarıya doymuyor
Finalli ikiz sporcular başarıya doymuyor
Erzurum Özel Final İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinden Zeynep Aliye Bingül ve Murat Muhsin Bingül Türkiye Özel Sporcular Federasyonunun düzenlediği 16 Spor Kulübünden toplam 36 öğrencinin katıldığı şampiyonada minikler düz iniş ve slalom kategorilerinde Türkiye birincisi oldular.
12-14 Şubat tarihleri arasında Kars-Sarıkamış- Cıbıltepe Kayak Merkezinde düzenlenen Özel Sporcular Alp Disiplini Kayak Türkiye Şampiyonasında daha önce de birçok alanda ülke çapında başarı göstermiş Özel Final İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri Zeynep Aliye Bingül (4. Sınıf) ve Muhsin Murat Bingül (5. Sınıf) azimli çalışmaları sonunda Türkiye birincisi oldular ve altın madalya kazandılar. 
Nisan ayında İsveç'te yapılacak Dünya Şampiyonasına katılmaya da hak kazanana minik özel sporcular, şimdiden hazırlanmaya başladılar.
Günde 4 saat çalışarak kayak sporunda başarıdan başarıya koşan öğrencileri Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın "Özel Sporcuları bu azimli ve hırslı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum."şeklinde konuştu.
Final İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ertaş Cevizliler de öğrencileri tebrik etti ve "Öğrencilerin başarılı olmasında emeği olan öğretmenlerini ve ailesini tebrik diyor, başarılarının devamını diliyorum."  Şeklinde konuştu. 

Etiketler : sporcu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.