ERZURUM Haber Girişi : 04 Mayıs 2015 15:34

Filmlere konu olacak Roman'a büyük ilgi

Filmlere konu olacak Roman'a büyük ilgi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği ''Siyer'' temalı ''Erzurum Kitap Günleri'' fuarına bir çok yazar ilgi gösterdi. Bunlardan biri Kasırga Ordusu, kitabının Erzurumlu genç yazarı Alper Bıyıklı oldu.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği " Siyer" temalı Erzurum Kitap Günleri" fuarına bir çok yazar ilgi gösterdi.
Bunlardan biri Kasırga Ordusu, kitabının Erzurumlu genç  yazarı Alper Bıyıklı oldu. Kitap Fuarı imza günü programına katılan yazar Alper Bıyıklı  okurlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.2 gün boyunca Kültür Eğitim standında  kitabını imzalayan genç yazar okuyucularla sohbet imkanı buldu. 
2014 yılında Truva Yayınlarından çıkan ve Holywood filmlerini aratmayacak kurgusuyla kısa bir sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kasırga Ordusu romanı yazarı Alper Bıyıklı, Erzurum Kitap Günlerinde okuyucularıyla buluştu.Yazar Bıyıklı kitabının okuyucular tarafından tam not aldığını ve birçok okurunun romanın sinemaya uyarlanması yönünde olumlu görüş belirttiğini söyledi.
Erzurum'dan tüm Türkiye'ye kasırga gibi yayılan kitap, kısa sürede ülke genelinde bir çok seçkin kitap evinin raflarında yerini aldı.
Erzurum'da özel bir dershanede idarecilik yapan Alper Bıyıklı,"Kasırga Ordusu isimli ilk romanını fuarda yoğun ilgi gördüğünü ve bu yüzden çok mutlu olduğunu belirtti.Erzurumlu genç yazar ikinci romanının da çalışmalarına başladığını belirtti.
Truva yayınları roman serisi arasında yayımlanan 'Kasırga Ordusu"Ya iyiliğin savaşçısı olacaksın ya da kötülüğün kölesi'felsefesiyle yola çıkan Erzurumlu bir hekimin, ülkesini ve insanlığı kurtarmak için oluşturduğu bir ordunun içerisindeki görevini anlatıyor. 288 sayfadan oluşan eser, fantastik tarzda bir kitap.
RAMAZAN KARATAŞ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.