SPOR Haber Girişi : 28 Ekim 2013 09:51

Filenin dadaşları ŞOV YAPTI

Filenin dadaşları ŞOV YAPTI

Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Palandöken Belediyesi, Antakya Belediyesi’ni 3-0 mağlup etti. 

Palandöken ilçesindeki Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu’nda yaklaşık bin kişinin izlediği karşılaşmada rahat bir oyun sergileyen Palandöken Belediyesi, rakibine set vermeden sonuca gitti. Mavi Beyazlı voleybolcuları ilk kutlayan ise Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar oldu...

Erzurum tarihinde ilk kez Voleybol 2. Ligi’nde mücadele etme hakkını elde eden ve sezona da yaptığı flaş transferlerle şampiyonluk parolasıyla başlayan Palandöken Belediyespor erkek voleybol takımı, bu sezon ilk kez kendi saha ve seyircisi önünde resmi bir karşılaşmaya çıktı. 


Antakya Belediyesi’ni yaklaşık bin kişilik bir taraftar topluluğu önünde misafir eden Palandöken Belediyesi’nin tecrübeli voleybolcuları, maçın ilk setinde oldukça tutuk bir oyun ortaya koydu. 

İlk sette bir türlü rakibine üstünlüğünü kabul ettiremeyen ev sahibi ekip, karşılıklı sayıların alındığı seti, yine tecrübeli isimlerinin son bölümdeki etkili oyunlarıyla 25-22 kazandı. 

Mücadelenin ikinci setinde de tutuk oyununu sürdüren ve rakibinin peş peşe aldığı sayılara engel olamayan Palandöken Belediyesi, ilk teknik molaya da 8-5 geride girdi. Molanın ardından toparlanan ve art arda sayılar kazanan Erzurum ekibi, ikinci seti 25-19 kazandı. 

Üçüncü set ise baştan sona kadar Palandöken Belediyesi’nin üstünlüğü ile geçti. Oldukça rahat bir oyun ortaya koyan ve 225 kez A milli takım forması giyen Hakan Akışık önderliğindeki filenin dadaşları üçüncü seti 25-18 maçı da 3-0 kazandı. 

Karşılaşma sonrasında büyük sevinç yaşayan oyuncuları ilk kutlayan ise Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar oldu. Bulutlar, şampiyonluk yolunda alınan bu galibiyetin önemli olduğunu belirterek, "Daha ilk maçta salon tamamen doldu. Bu da bizi iyice yüreklendirdi ve doğru bir iş yaptığımızı ortaya çıkardı. Emeği geçenleri kutluyorum" dedi. 

Öte yandan karşılaşmayı izlemeye gelenler arasında çok sayıda bayan izleyicinin bulunması ise dikkat çeken önemli bir unsurdu. 

Orkun ÇİZMELİ / PALANDÖKEN