SPOR Haber Girişi : 13 Mart 2014 10:13

Filede şampiyon Yakutiye

Filede şampiyon Yakutiye

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’un sporun her alanında el uzattığı gençlerden başarılı sonuçlar gelmeye devam ediyor. 

Yakutiyespor Voleybol takımı grup maçlarında 1. olarak önümüzdeki sezon 3. Lig’de oynamaya hak kazandı. Ali Korkut, ferdi ve takım oyunlarında çok sayıda sporcuya sahip olduklarını ifade ederek "Gençliğe uzanan el, boşa çıkmıyor. Bunun için mutluyum. Voleybol takımımızı kutluyorum" dedi. 

Yakutiyespor Voleyol takımı, önümüzdeki sezon 3. Ligde mücadele edecek. Antrenör Sedi Akarsu yardımcı antrenör Mustafa Alkan yönetiminde grup maçlarını firesiz tamamlayan Yakutiyespor; Çankırı Cezaevi’ni 3-0. Tokat Almusspor’u 3-2 ve Giresun 1926 Bulancak’ı 3-0 yenerek 1. olmayı başardı. Elde ettikleri başarıları kendilerine desteği eksik etmeyen Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile paylaşan voleybol takımı, verilen destek nedeniyle teşekkür ettiler. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen final müsabakaları 6 - 9 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Toplam 8 grupta 32 takım mücadele etti. Final müsabakalarında grup 1. leri, 3. Lige çıkmaya hak kazandı.

Ziyaretin ardından Voleybol takımı Belediye Başkanı Ali Korkut, Yakutiyespor Kuluubü Başkanı ve Başkan Yardımcısı Ferhat Mergan, Başkan Yardımcısı Engin Kocadağıstan ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.