SPOR Haber Girişi : 01 Şubat 2014 11:13

FiLEDE büyük gün

FiLEDE büyük gün

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi B Grup’ta fırtına gibi esen Palandöken Belediyespor, bugün Adana Beyzaspor olan son derece önemli bir maça çıkıyor. Yunusemre’deki Recep Tayyip Erdoğan Kapalı Spor Salonu’nda saat 14.00’de başlayacak maçta galibiyetten başka birşeyi aklından geçirmeyen Filenin Dadaşları, rakibini puansız uğurlayarak, Play Off’u büyük ölçüde garantilemeyi amaçlıyor. 

Zorlu karşılaşma öncesinde mavi beyazlı ekipte sakatlığı süren Sagıp Karali dışında eksik bulunmazken, bir başka sakat oyuncu kaptan Hakan Akışık’ın da yine iğneyle sahaya çıkacağı öğrenildi.

Ligdeki en yakın takipçisi ile oynayacağı maçta taraftar desteğini arkasına almak isteyen Filenin Dadaşları, Erzurumlu sporseverleri zorlu maça davet ediyorlar. Palandöken Belediyespor Voleybol  takımı sorumlusu Ömer Kolişler, bugün saat 14.00’de başlayacak karşılaşmada taraftarları yanlarında görmek istediklerini belirterek, “Erzurumlu hemşehrilerimizi bundan önceki maçlarımızda olduğu gibi bugün de yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğiyle bu maçı kayıpsız geçeceğiz” dedi.