GENEL Haber Girişi : 19 Ağustos 2019 12:14

Fikir ayrı payda ortak

Fikir ayrı payda ortak
İçişleri eski bakanı AK Parti milletvekili Altınok ve MHP il başkanı Karataş’tan Palandöken’e ziyaret...
Vatanın, devletin ve milletin bekası söz konusu olduğunda, aynı kutlu kavşakta buluşan farklı siyasi yapıdaki parti ve ayrı ayrı düşüncedeki insanlar, hiç düşünmeden Erzurum özelinde de aynı net tavrı sergiliyor: Kimse devlete meydan okuyamaz, Erzurum da asla sahipsiz bir şehir değildir.

Kanlı kalkışma, ayrı fikirleri aynı ülkü etrafında buluşturdu
15 Temmuz kanlı kalkışmanın ardından aynı ortak payda ve aynı ülkü etrafında bir araya gelen ve o günden buyana da ülkenin bekası söz konusu olduğunda aynı duruşu sergile- yen AK Parti ve MHP, esasında farklı düşünce- lere sahip farklı siyaset anlayışında olan iki ayrı parti. Farklı siyasi yapıdaki bu iki ayrı partiyi yanyana getiren değerler manzumesi, milletin de en vazgeçilmez değerleri olduğu için bu birliktelik, tabanda da tavan da güçlü bir kabul gördü.
Erzurum’u çobansız köy zanneden kıt akıllılar!
Suç çetecilerine erketecilik yapan bir avuç kiralık tetikçinin dışında, yaşlısından gencine kadar her kademede Palandöken ayakta al- kışlanıyor, yayınlarına destek yağıyor. Adli şikâyet mekanizmasını kullanarak bizi ifadeye çağırtmakla, yıldıracaklarını ya da susturacak- larını sanan kıt akıllılar bilmiyor ki, bu şehir insanı bunların alayını tükürüğüyle boğacak azamete sahiptir. Bu kıt akıllıların unuttukları başka bir husus ise, bu devlet; polisi, jandar- ması ve adliyesi ile öylesine dimdik ayakta ki, adı ne olursa olsun her türlü suç örgütünün kökünü kazımaya muktedirdir.
İster terör örgütü isterse  tefeci olsun farketmez!
Palandöken, dört yılı aşkın süreden beri önce Paralel Yapı’ya ardından da FET֒ye karşı, ül- ke genelinde takdir toplayan bir gazetecilik yaptı. Aynı Palandöken bugün de kendilerin- ce şehri esir almaya kalkan bir suç şebeke- sine karşı aynı amansız mücadeleyi veriyor. Toplumun her kesimi, şehir adına yapılan bu anlamlı çabayı ayakta alkışlarken, niyedir bilinmez ısrarla bu şehrin sivil meslek teşkilatların- dan ve esnaf kuruluşlarından ses çıkmadı! 
Mangalda kül bırakmayan naylondan kabadayılar neredesiniz!
Bugün adeta kafalarına kuma gömmüş olan bu kuruluşlar, oysa ot’tan böceğe kadar alaka- sız her mevzuya burunlarını sokuyorlardı! Mi- sal; “Esnafımıza ucuz banka kredisi bulduk” palavrasını sık sık tekrarlayan en büyük meslek teşkilatı, üyelerinin bir kısmının tefecilerin ku- cağında inim inim inlemelerine kulak bile vermiyor! Aynı eleştiri CHP, İYİ Parti ve Saadet için de geçerli. Sanki bu üç parti, bu şehirle hiçbir alakaları yokmuşçasına davranıyor! Çok şükür ki bu şehir, bu devlet; konuştuklarında mangalda kül bırakmayan, ama gölgelerinden dahi korkan o kişilerden ibaret değil.
Kripto FET֒cüler mi etkili oluyor!
Kimi alçaklar hala şu düşüncede: “Tayyip dev- rilsin, gerekirse Türkiye’ye FETÖ hakim olsun; yeter ki Tayyip devrilsin de, gerekirse şehirleri- miz suç örgütleri tarafından kuşatılsın.” Ne ya- zık ki bu ihanet şebekesi, yurt genelinde oldu- ğu gibi şehrimizde de aktif durumda. Kim kırılacaksa kırılsın hiç umurumuzda değil. Üzülerek ifade etmek zorunda- yız: Bu alçakların, hala devletin en etkin kurumlarında kendisini gizlemeyi başarmış tetikçileri var! Böyle değilse eğer birisi bana şu sorumun cevabını versin: Nasıl oluyor da, hakkında adli kovuşturma bulunan bir zanlının bizim için yaptığı şikâ- yet, 48 saat içinde işleme konuluyor?

Palandöken Gazetesi’ni ziyareti sırasında, başyazarımız Mehmet Şener’e gündemi değerlendiren İçişleri eski bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Türkiye’nin hem içeride hem de dışarıda çok büyük bir mücadele verdiğini hatırlatarak, “istiklal ve istikbalimiz için devlet-millet el ele 2023’e yürüyoruz. Erzurum’da ise, gerek polis gerek adliye hiçbir suç şebekesine pabuç bırakmadı, bundan böyle de bırakmayacak. Kimse devlete ve millete meydan okuyamaz” dedi.
Palandöken dün de  yazmıştı, bugün de yazıyor, yarın da yazacak!

Kurulduğundan buyana hukukun içinde kalarak her türlü şer odağına karşı verdiği amansız mücadelesi ile rakipleri tarafından bile hakkı teslim edilen Palandöken Gazetesi, yaptığı yayınlarla nasıl geçmiş yıllarda bu şehri kuşatmaya çalışan suç şebekelerini deşifre etmiş ve “dokunulamaz” denilen adamları yargı önüne götürmüştüyse, bugün de aynı misyonu ve yayın çizgisinden taviz vermiyor. Palandöken’i, Palandöken yapan bu cesur yayıncılık, toplumun her kesiminde inanılmaz destek buluyor. AK Parti ve MHP milletvekillerinin yanı sıra il ve ilçe teşkilatları, belediye başkanları “yanınızdayız” mesajları verdiler.
Palandöken Gazetesi’nin aynı gün (Cuma) bir diğer ziyaretçisi de MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş oldu. Karataş da gündeme dair yaptığı tespitlerde, gerek ülke genelinde gerekse Erzurum özelinde hükümetin her türlü terör örgütüne ve suç çetelerine karşı amansız mücadele verdiğine işaret ederek, Palandöken’i her ihtiyaç duyulduğunda suç çetelerine karşı sürdürdüğü cesur yayınlarından ötürü kutladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.