ERZURUM Haber Girişi : 11 Ocak 2017 16:40

FETÖ'nün "himmet kanadı"na büyük darbe

FETÖ'nün
Fetö ile yaptığı etkin mücadelede ülke genelinde adından takdirle söz ettiren Erzurum polisi ve adliyesi, bu başarısına bir yenisini daha ekledi.
Dün şehir genelinde yapılan operasyonda aralarında tanınmış işadamlarının da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Terör örgütüne himmet adı altında para topladıkları iddia olunan sözkonusu işadamlarının uzun süreden beri polisin yakın takibinde olduğu belirlendi. Gözaltına alınan bu işadamlarının bazıları aynı zamanda kapatılan ERGİAD ve DASİDEF üyesi ve başkanıydı.

Fetö ile mücadelenin kesintisiz biçimde devam edeceğini vurgulayan yetkililer, ülkemizin ve milletimizin birliği ve istiklali için gece gündüz çalıştıklarını ve her türlü yasadışı oluşuma karşı mücadele ettiklerini söylediler.

Bu arada gözaltına alınan 21 kişinin çeşitli zamanlarda Taşmağazalar'ın arkasındaki bir lokantada örgüt toplantıları yaptıkları, yurtdışı seyahatlerini organize ettikleri ve örgüte para yardımı yaptıkları saptandı.
Etiketler : fetö
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.