GÜNDEM Haber Girişi : 09 Nisan 2017 22:27

FETÖ'nün gizli şifresi!

FETÖ'nün gizli şifresi!
Kanlı darbe girişiminden sonra yerle bir olan FETÖ, oyun içinde oyun kurmaya devam ediyor!
Hâlâ başta yargı olmak üzere devlet içindeki uyuyan hücreleri ile yeni kumpaslar kurmaya çalışan FETÖ, Pensilvanya'dan gelen talimat üzerine konsept değiştirdi! Buna göre terör örgütü üyeleri etkin pişmanlık yasasından yararlanarak sözde ifşaatta bulunuyor!

İftira atın, 
kafaları karıştırın!

Pensilvanya'daki esvaplı şeytan, tutuklu teröristlerine, "...dünya kamuoyunda bu davayı itibarsızlaştırmak için itirafçı olun ve bulunduğunuz yerde bize karşı durmuş ne kadar kimse varsa onları, sanki bizim adamımızmış gibi ihbar edin" dedi. Bu talimat üzerine mahkemelere adeta yağmur gibi itiraf(!) dilekçeleri sağanak halinde yağmaya başladı!

Batı sufle veriyor, 
FETÖ uyguluyor!

Türk tarihinin karşılaştığı bu en büyük ihanet harekâtını, Batı'dan da aldığı yardım ve destekle etkisiz hale getirmeye, üyelerini de mağdur duruma düşmüş kimseler gibi göstermeye çalışan FETÖ,  kendi dışındaki kimseleri zan altında bırakmak istiyor! Bu yolda içeriden ve dışarıdan da destek gören örgüt artık iftirada da sınır tanımaz oldu!

Ömer KARATAŞ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.