GÜNDEM Haber Girişi : 26 Temmuz 2016 23:13

FETÖ'cüyü koruyan da FETÖ'cüdür

FETÖ'cüyü  koruyan da  FETÖ'cüdür
Devlet büyük bir hızla kamunun her kademesine sızmış FETÖ'cü hainleri temizliyor, peki özel sektör ne yapıyor?
15 Temmuz kanlı darbe girişiminden sonra Türkiye, tarihindeki en büyük şoku yaşadı: Devletin neredeyse her kademesine sızmış hainler, üniforma giymiş teröristlerin öncülüğünde milleti tankla ezdi, bomba attı ve direnen insanların üzerine kurşun yağdırdı. 
Bu kanlı geceyi milletin iradesi ve devletin kararlı tavrıyla geri püskürten Türkiye, şimdi bağırsaklarını temizlemeye başladı. Bu kapsamda ilk olarak devlet; ordu, polis, yargı ve çeşitli kurumlardaki hainleri işten atıyor, suça bulaşmış olanları tutukluyor. Yani olması gerekeni yapıyor. 
Peki devlet bunu yaparken özel sektör boş mu durmalı, yani kulağının üstüne yatıp durmalı mı?
Elbette ki hayır. Çünkü böyle yapan ya da düşünen doğrudan FETÖ'ye destek vermiş kimseler sayılacak. Bu sebeple bu kanlı terör örgütünün karşısında duran herkes tıpkı devlet gibi varsa kendi içindeki hainleri temizlemek zorunda.
Bu temizliğe başlayan şirket ve işadamları var tabii ki... Erzurum özelinde bu kararlı duruşu sergileyen şirketlerden biri TEMA'dır. TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Zülküf Bakaç, 15 Temmuz'dan hemen sonra harekete geçerek şirket içinde süpürme harekatı başlattı. Bir çok paralelci kişi ve şirketle ticari ilişkisini kesen TEMA, aynı kapsamda Oltu TEMA Şubesi'nden de tabelasını indirdi ve o mağazadaki şahıslarla ilişkisini noktaladı.
TEMA'nın yaptığı bu doğru davranışa başka şirketlerin de destek vermesi gerekiyor. Öyle ya, FETÖ militanları yalnızca kamuya çöreklenmiş değil, belki de daha fazlası özel sektörde saltanat sürüyor. Devletin bu husustaki tavrı çok net: Kim ki ya da hangi şirket kendi içindeki FETÖ'cüleri ayıklamaz ve onlarla yollarını ayırmaz ise, devlet o kişileri de FETÖ'cü sayacak ve yasal zeminde buna göre mücadele edecek. 
Bizden uyarması...

Etiketler : fetö
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.