GENEL Haber Girişi : 25 Haziran 2018 16:08

FETÖ'süz polis güven verdi

FETÖ'süz polis güven verdi
Polis, FETÖ'den temizlenince asli görevine odaklandı...
Zehir tacirleri, 'Aslan Müdür' ve ekibinden kaçamıyor.
Merve Nurşan ERDUMAN
Palandöken
Türkiye genelinde olduğu gibi son aylarda Erzurum özelinde de herkesin dikkatini çektiği gibi polis, birbirinden başarılı operasyonlara imza atıyor. Başta uyuşturucu ve terör suçları olmak üzere her alanda suç ve suçlulara karşı birbirinden çarpıcı operasyonlara imza atan Erzurum polisi elde ettiği bu başarıyı, öncelikle baş müdür Mehmet Aslan'a borçlu olmakla birlikte, emniyet bünyesindeki FETÖ'cülerin temizlenmesine de borçlu... 
Çünkü ülke genelinde FETÖ'ye karşı hükümet tarafından yürütülen kararlı politika sayesinde, başta Emniyet olmak üzere jandar ve istihbarat birimlerinden FETÖ'cüler büyük oranda ayıklandı. Bu çalışma da operasyonlara yansıdı. Son aylarda yüzlerce kilo uyuşturucu yakalanması, yüzlerce teröristin etkisiz hale getirilmesi, çeşitli suçlara karşı polisin daha başarılı olması ve sokakların daha güvenli kılınması tamamen yeni yapının eseridir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.