SPOR Haber Girişi : 12 Mayıs 2014 22:03

FAVORiYiZ

FAVORiYiZ

Play Off yarı finalinde bugün akşam K. Maraş’ta Hacettepe ile karşı karşıya gelecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, zorlu maçın hazırlıklarını akşam yaptığı taktik antrenmanıyla tamamladı. İki günden bu yana K. Maraş’ta kamp kuran Kulüp Başkanı Saim Özakalın, takımının çok iyi bir hava yakaladığını belirterek, "Futbol dünyası Play Off’un favorisi olarak bizi gösteriyorlar. Ben de aynı kanıdayım. Oyuncularımız tecrübelerini sahaya yansıtıp, hocalarının vereceği taktikleri sahaya yansıtırsa mutlu sonu biz yaşarız" dedi. 

BAŞKAN ÖZAKALIN: TARTIŞMASIZ FAVORİYİZ!

Çarşamba gününden bu yana K. Maraş’ta kamp yaptıklarını, takımın genel havasının ve atmosferinin çok iyi olduğunu söyleyen Başkan Özakalın, "Hiçbir sıkıntımız yok. Çok iyi bir hava ve atmosfer var. Erzurum’dan Sayın Valimiz Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ile birlikte binlerce taraftarımızın K. Maraş’a gelecek olması bizim için ayrı bir motive oldu. Açık söyleyeyim, Play Off’un tartışmasız favorisi olarak Erzurum Büyükşehir Belediyespor gösteriliyor. Kadro kalitesi, teknik direktör Yavuz İncedal’ın şampiyonluk tecrübesi, oyuncularımızın final maç oynama deneyiminin fazlalığı ve taraftar farkı, bizim favori gösterilmemizin en büyük etkeni. Final, turnuva maçları oynayacağız. Heyecanını yenen, sabırlı davranan, taktiklerini sahaya yansıtan takımlar bu turnuvalarda galip geliyor. Oyuncularımız tecrübeli. Bu tür maçları çok oynamış oyuncularımız var. Onlar da tecrübelerini yansıtırsa, üst lige çıkmamak içten bile değil. İlk maçı alırsak, inşallah final daha kolay olur diye düşünüyoruz" dedi. 

Ne teknik heyete ne de futbolculara tek kuruş borçlarının bulunmadığını ifade eden Özakalın, şampiyonluk priminin de sezon başında belirlendiğini ve tüm oyuncuların sözleşmelerine yazıldığını açıkladı. Başkan Özakalın, "Tüm oyuncularımız ve teknik heyet şampiyonluk halinde ne kadar para alacaklarını biliyorlar. Sezon başında zaten hepsinin sözleşmelerinde yazdık. Yönetim olarak her türlü hazırlığımızı yapmışız. Yeter ki oyuncularımız bize şampiyonluk sevincini yaşatsınlar" diye konuştu.  

K. Maraş’a geldikleri ilk günden bu yana Belediyespor kafilesine Maraş halkının yakın ilgi gösterdiğini söyleyen Başkan Özakalın, "K. Maraş taraftarı bizi destekleyecek. K.Maraşlı taraftarlarla da güzel bir iletişim kurduk. Antrenmanlarımızı izliyorlar, moral veriyorlar. Erzurum halkı adına kendilerine teşekkür ediyorum. Play Off’un favorisi olmamızın yanı sıra tartışılmayacak bir gerçek de bizim bu turnuvaya renk katacağımızdır" dedi. 

Palandöken Haber Merkezi