GENEL Haber Girişi : 29 Mart 2018 09:25

ETB Başkan Adayı Abdulrezzak Cellat: “Tecrübemizle yola çıktık”

ETB Başkan Adayı Abdulrezzak Cellat: “Tecrübemizle yola çıktık”
Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Başkan Adayı Abdulrezzak Cellat, tecrübeli bir ekiple yola çıktıklarını belirterek, şehre ve üyelere en iyi hizmeti sunabilmek için gece-gündüz mesai harcayacaklarını kaydetti.
Cellat, “ Kısa sürede hayata geçireceğimiz projelerle Ticaret Borsası’nı adeta şaha kaldıracağız” dedi. 
Erzurum Ticaret Borsası seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Erzurum Ticaret Borsası Başkan Adayı Abdulrezzak Cellat, daha önce borsada çeşitli görevlerde bulunduğunu belirtti. Tecrübeli bir ekiple yola çıktıklarını ifade eden Cellat, “Seçimi kazandığımız takdirde acemilik yaşamayacağız. Çünkü borsadaki işleyişi en iyi bilenlerden biriyim. 2 dönem gerek borsa meclisinde gerekse başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Tüm sorun ve sıkıntıları biliyorum. Şehrimizin neye ihtiyacı olduğunu ve yapılması gereken projelerin farkındayım. İnşallah seçimi kazandığımız gün bu çalışmalara hemen başlayacağız. Erzurum ticaret Borsası’nın şehrine önemli katkılar sunan bir kurum haline getireceğiz” dedi. 
Yaptıkları her ziyarette her kesimden büyük teveccüh gördüklerini de hatırlatan Cellat, “Elini sıkmadığımız esnaf kalmadı diyebilirim. Görüştüğümüz herkese projelerimizi anlatıp desteklerini istiyoruz. Onlarda artık Ticaret Borsası’nda değişim zamanının geldiğinin farkındalar. Bizim sevdamız hiçbir zaman koltuk sevdası olmadı. Şehrimize ve borsamıza bir katkımız olursa ne mutlu bize” diye konuştu. (iha)
Etiketler : etb
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.