SPOR Haber Girişi : 29 Ocak 2014 16:39

ESKRİMDE BÜYÜK BAŞARI SÜRÜYOR

ESKRİMDE BÜYÜK BAŞARI SÜRÜYOR

Erzurum eskrimciler Uluslar arası Boğaziçi Çocuk Kupası ile Okullararası Türkiye Şampiyonası’nda başarılı derecelere imza attı. 
Erzurum eskrimde başarılı sonuçlara imza atmaya devam ediyor. Erzurum GSHİM Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç yönetiminde Uluslar arası Boğaziçi Eskrim Şampiyonası ve Okullararası Eskrim Türkiye Şampiyonası’nda başarılı derecelere imza atarak, Erzurumlu spor severleri mutlu etti. Türkiye Eskrim Federasyonu 2014 faaliyet programında yer alan ve İstanbul’da 25-27 Ocak 2014 tarihlerinde yapılan Uluslar arası Boğaziçi Eskrim Turnuvasına katılan sporculardan Duygu Duru Ünal Süper Minikler Epe dalında Türkiye Birincisi olarak altın madalya kazandı. Yine Süper Minik Bayanlar Epe Yarışlarında Sena Rüştüoğlu beşinci olarak madalya şansını kıl payı kaybetti.
OKULLAR ARASI YARIŞLARDA İKİ BRONZ MADALYA
Kocaeli’nde yapılan Okullararası Eskrim Türkiye Şampiyonası’nda da Erzurum iki bronz madalya çıkartmayı başardı. Antrenör Mehmet Ali Dayanç yönetiminde sekiz sporcu ile Türkiye şampiyonasına katılan Erzurumlu sporculardan Özel Aydın Doğan Ortaokulu’ndan Emre Tarakcı ve Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokulu’ndan Burakcan Ugan ferdi yarışlarda üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, başarılı sporcuları ve antrenör Mehmet Ali Dayanç’ı tebrik ederek, bundan sonra kendilerinden daha büyük dereceler beklediğini ifade etti.