SPOR Haber Girişi : 21 Temmuz 2016 14:47

Erzurumsporlu Mert Nobre'den şampiyonluk sözü

Erzurumsporlu Mert Nobre'den şampiyonluk sözü
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni transferi Mert Nobre, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni transferi Mert Nobre, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti. Şehre iner inmez ayağının tozuyla Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Avukat Ali Demirhan, takım arkadaşları ve kulübün yönetimiyle birlikte Başkan Sekmen ile görüşen ünlü futbolcu Nobre, ziyarette önemli mesajlar verdi. Erzurumsporlu Mert Nobre, "Bura benim ülkem. Benim vatanım. Ben Türkiye'yi seviyorum. Tekrar Türkiye'de olmaktan çok mutluyum. Bize destek verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bizim işimizde destek çok önemli. Şampiyon olmak sadece benim hedefim değil, şampiyon olmak şehrin de hedefidir. İnşallah şampiyon olup bir üst lige çıkacağız" dedi. Başkan Mehmet Sekmen de, "Türk sporuna uzun süre hizmet vermiş ve halen de hizmet vermekte olan Mert Nobre kardeşim Erzurum'a hoş geldin. Erzurum camiamıza bu transfer hayırlı uğurlu olsun. İnanıyorum ki Erzurumspor bu sene Türkiye liglerinde, spor kamuoyunda, spor sayfalarında önemli bir yer edinecektir. Biz de Erzurum camiası olarak, Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Erzurumspor'un yanında yer alacağız ve inşallah arzu ettiğimiz hedefi hep beraber yakalayacağız. Allah utandırmasın. Kulüp başkanımıza, yöneticilere teşekkür ediyorum" dedi. 
"Şampiyonluk zahmetli bir yoldur"
Başkan Sekmen, lig şampiyonluğunun zorlu, zahmetli ve meşakkatli olduğunu kaydetti. Sekmen, şöyle devam etti: "Bu uzun ince bir yol, zahmetli bir yoldur. Bu yolda zaman zaman yorulmalar olacak, terlemeler olacak. Ama yılmadan, bıkmadan, usanmadan koşturacağız ve sezon sonunda Allah nasip ederse ipi göğüsleyeceğiz. Yaptığımız transferlerle hem daha fazla seyircinin gelmesi sağlanacak hem de Türk spor camiasının da ilgisini çekeceğiz. Herkesin gözü, kulağı Erzurum'da olacak. Başta Cumhurbaşkanımızın olacak. Bunu açıkça ifade ediyorum. Çünkü bizi her görüşünde, 'Mehmetçiğim Erzurumspor'u ne yapıyorsunuz, nasıl gidiyor, transfer yaptınız mı, bütçeniz nasıl? Bulunduğunuz yer size yakışmıyor' diyerek bizi devamlı motive ediyor. Başta Reis-i Cumhurumuz olmak üzere inanıyorum ki Türk spor camiasında birçok kardeşimizin, 'Erzurumspor bugün ne yaptı, neticesi nedir?' diye gözü kulağı Erzurum'da olacak. Yaptığımız transferle de İnşallah çok güçlü bir kulüp olarak arzu ettiğimiz neticeyi yakalayacağız. Bu transferin hem Nobre kardeşimize hem kulübümüze hem Erzurum şehrimize hem de spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hep beraber azim ve gayretle neticeye doğru yürüyeceğiz. Mert Nobre zaten Türk vatandaşıdır. Allah'ın izniyle bu sene güzel maçlar izleyeceğiz. İyi niyetle samimi olursak Allah'ın izniyle bunun üstesinden geliriz."
Nobre: "Darbe de olsa ülkemin ve Erzurum'un yanında olacağım"
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Avukat Ali Demirhan da, Nobre'nin transferi nedeniyle Başkan Sekmen'e teşekkür etti. Demirhan, şöyle dedi: "Bu transferde bize vermiş olduğu büyük destekten dolayı Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Nobre transferinde, Mehmet Sekmen Başkanımızın girişimi olmasa transfer gerçekleşmiyordu. Başkanımızdan Allah razı olsun. Erzurumspor'un yeri bura değil. Taraflarımıza söz verdiğimiz gibi bizim hedefimiz şampiyonluk. 15 Temmuz'da halkımıza yönelen bu hain saldırı sonucunda, İsviçre'nin bir takımını bırakıp 'Ne olursa olsun ben Türkiye'yi seviyorum. Darbe de olsa ülkemin ve Erzurum'un yanında olacağım' dedi ve bizi yolda bırakmadı. Onun için, onu cesaretinden dolayı, Türkiye sevgisinden dolayı tebrik ediyorum. Gerçekten Nobre adamlık yaptı. Nobre'nin futbolcu geçmişi, kariyeri belli. İnşallah Erzurum'a da hizmet edecek, Erzurum'a da çok büyük bir aşkla, şevkle geldi. Aynı zamanda bu transferde MNG Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murathan Günal kardeşimizin de çok büyük emeği geçti. O da, Erzurumspor'un 2. Lig'den süratle üst liglere çıkması gerektiğini beyan etti. O yüzden kendisine de teşekkür ediyorum. Biz camia olarak, taraftar olarak, yönetim olarak büyük bir aileyiz. Ben her zaman söylüyorum Erzurumspor, Türkiye'nin en büyük beş camiasından biridir. Ama 15 Temmuz gecesi şunu gördüm ki, Erzurum Türkiye'nin en büyük camiasıdır. Hak ettiğimiz yer burası değil. İnşallah biz süratle süper lige çıkıp Erzurum'da Avrupa Kupası maçları oynamayı hayal ediyoruz. İnşallah bunun için de, 'Kader gayrete âşıktır' diyoruz ve biz gayret edeceğiz, Büyükşehir Belediye Başkanımızın da desteğiyle inşallah hak ettiğimiz yere geleceğiz. Biz büyük bir takımız, büyük bir camiayız. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da transfer kapanmaz. Biz şimdi hazırlık kampı geçiriyoruz. Bundan sonra da hazırlık maçlarımız olacak. Eksik olan her bölgeye biz her zaman transfer yapabiliriz. Biz büyük bir takımız, büyük bir camiayız. Ona yakışır bir şekilde de her zaman transfer yapabiliriz. Her zaman da transfere açığız."
Etiketler : futbol
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.