SPOR Haber Girişi : 28 Şubat 2019 11:55

Erzurumspor maçının saatinde değişiklik yok

Erzurumspor maçının saatinde değişiklik yok
Galatasaray kulübü, ligin 24. haftasında oynanacak olan Erzurumspor maçının saatinin değişimi hakkında Futbol Federasyonu’na yaptıkları başvurunun olumsuz sonuçlandığını açıkladı.

Galatasaray kulübü, 3 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacakları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının saatinin, hava koşulları nedeniyle gündüz saatine çekilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na yazılı başvuruda bulunmuştu. Sarı-kırmızılılar, yaptıkları bu başvurunun TFF, yayıncı kuruluş ve ev sahibi takımın olumsuz görüşleri nedeniyle kabul edilmediğini, maçın ilk açıklandığı saat olan 19.00'da başlayacağını bildirdi. 

Galatasaray resmi sitesinden Erzrurumspor maçı hakkında yapılan açıklama şu şekilde: 

“Bilindiği üzere, 3 Mart 2019 Pazar günü saat 19:00 da oynanacak olan Erzurumspor - Galatasaray maçı için, gerek TFF gerekse yayıncı kuruluş nezdinde maçın daha uygun meteorolojik, saha ve fiziki koşullarda oynanabilmesi ve gündüz saatlerine alınması konusunda, maç saatinin ilan edildiği ilk günden itibaren başvuruda ve müteaddid görüşmelerde bulunduk. (iha)

Etiketler : erzurumspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.