GENEL Haber Girişi : 26 Kasım 2018 10:19

Erzurumspor lige demir atıyor

Erzurumspor lige demir atıyor
Erzurumspor lige demir atıyor
Rakip kendi kalesine attı, Erzurumspor sevindi!
Altı haftadır rakiplerine yenilmeyen Erzurumspor, Antalyaspor galibiyetiyle puanını 14'e çıkardı. Bu sonuç da, son dört haftada en çok puan toplayan dört takımdan biri olan mavi beyazlı ekibe, ligde tutunabilmesi için adeta can suyu oldu. Her ne kadar rakibin kendi kalesine attığı golle Erzurumspor sahadan 1-0 galibiyetle ayrılmış olsa da, Şifo Mehmet'in öğrencileri ortaya koydukları oyunla güven tazeledi.
Bir Mehmet batırdı, öbür Mehmet kurtardı
Altı haftadır yenilmezlik unvanını koruyan Dadaşlar, çok zor geçeceği beklenilen Antalyaspor engelini rakibin kendi kalesine attığı golle de olsa aşmayı başardı. Mavi beyazlı ekip, kendisini şampiyon yapan ve Süper Lig'e yükselten hocası Mehmet Altıparmak'la başlayan kötü gidişatını, yine bir Mehmet olan Özdilek'le lehine çevirmeyi başardı. Spor otoriteleri, Erzurumspor'un ilk yarıyı 18 puanla kapatması halinde, ligde tutunma ihtimalini çok yüksek olarak görüyor. Ömer İKBAL - Palandöken


Etiketler : Erzurumspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.