GÜNDEM Haber Girişi : 25 Şubat 2017 14:20

Erzurum'dan Çat'a uzanan yardım eli

Erzurum'dan Çat'a uzanan yardım eli
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayır Çarşısı, maddi durumdan yoksun olan ailelere gıda ve eşya yardımı yapıyor.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayır Çarşısı, maddi durumdan yoksun olan ailelere gıda ve eşya yardımı yapıyor. 
Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Sosyal İşler Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hayır Çarşısı ekipleri, Çat'a çıkarma yaparak maddi durumdan yoksun olan ve hiçbir geliri olmayan bir aileye umut ışığı oldu. Hayır Çarşısı ekipleri, Büyükşehir Belediyesi Çat Meclis Üyesi Mehmet Tanas ile birlikte Çat'ın Karaşeyh Mahallesi'ne geldi. Burada üç yetim çocuğu olan ihtiyaç sahibi aileyle görüşen Meclis Üyesi Tanas ve Hayır Çarşısı ekipleri, söz konusu ailenin maddi durumuyla ilgili ihtiyaç analizi yaptı. Ekipler bir kamyon dolusu ev eşyasını aileye takdim etti. Buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, oturma grubu, elektronik eşya, mobilya, halı ve çekyattan oluşan yardım malzemelerine gıda desteği de sağlandı.
Büyükşehir Belediyesi Çat Meclis Üyesi Mehmet Tanas, "Başkanımızın en önemli sosyal projelerinden biri olan Hayır Çarşısı vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Hayır Çarşısı ekipleriyle merkezden bu noktaya 57 kilometrelik mesafeyi aşarak ulaştık. Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendinin selamını ileterek ailemizle yakından ilgilendik. Erzurum'dan getirilen ev eşyası ve gıda yardımı Çatlı hemşerimize teslim edildi. Doğu'nun en büyük iyilik hareketi olan Hayır Çarşımız vatandaşlarımıza umut ışığı olmaya devam ediyor" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.