ERZURUM Haber Girişi : 13 Kasım 2017 10:30

Erzurum'da ümmetin emanetleri sabah namazında buluştu

Erzurum'da ümmetin emanetleri sabah namazında buluştu
"Ümmetin Emanetleri Kıyamda" isimli proje kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren Atatürk Çocuk Evlerinde kalan yaklaşık 40 çocuk sabah namazında buluştu.
Gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, İl Müftüsü, Palandöken İlçe Müftüsü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü katıldı.
Abdurrahman Gazi Türbe yolunda bulunan çifte minareli mescitte sabah namazını kılan gençlere yakın ilgi gösteren İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula cemaatle namazın ve de sabah namazının önemi konulu bir konuşma yaptı.
Programa katılan Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Yücel Kara, namaz şuuruyla yetişen neslin önemine dikkat çekerek özellikle gençlerin namaz ile birlikte hayatlarında çok şeyin değişeceğini belirtti.
Ardından projeyi planlayan camii görevlisi Ömer Daştan özellikle Büyükşehir Belediyesine, İl Müftülüğüne, Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Namazın ardından katılımcılar gençlerle birlikte sabah kahvaltısında bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş bu tür programların önemine değinerek katılımcılara teşekkür etti. Programın sonunda gençlere İl Müftülüğü tarafından Kur'an-ı Kerim hediye edildi.
Etiketler : namaz
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.