ASAYİŞ Haber Girişi : 03 Ağustos 2015 14:38

ERZURUM'DA ŞÜPHELİ BAYAN ÇANTASI BOMBA PANİĞİ YAŞATTI

ERZURUM'DA ŞÜPHELİ BAYAN ÇANTASI BOMBA PANİĞİ YAŞATTI
ERZURUM'da Haşıl Efendi Caddesi'nde kimliği belirsiz bayanın bıraktığı şüpheli çanta esnaf ve vatandaşları heyecanlandırdı.
Palandöken/ Cem Bakırcı'nın haberi

ERZURUM'da Haşıl Efendi Caddesi'nde kimliği belirsiz bayanın bıraktığı şüpheli çanta esnaf ve vatandaşları heyecanlandırdı.  Detektör köpek kontrolünde çanta üzerinde kontrolü yapıldıktan sonra, jandarma'nın bomba uzmanı tarafından fünye ile patlatıldı.

 ŞÜPHELİ ÇANTA, İŞHANI GİRİŞİNE BIRAKILDI

Vatandaşların dikkatini çeken şüpheli bomba ihbarı bu gün saat 13.30 sıralarında Haşıl Efendi Caddesi üzerindeki İş Merkezi girişine bırakıldı. Vatandaşların durumu polise ihbar etmesi üzerine olay yerin gelen polis ve jandarma'nın bomba imha uzman ekipleri tarafından  çevreye güvenlik şeridiyle koruma altına alarak vatandaşları uzaklaştırdı.

ÇEVRE KONTROLÜ ALTINDA, FÜNYE İLE PATILDI

Ana cadde trafiğe kapatılırken, olay yerine gelen İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı bomba uzman ekipleri, incelemelerde bulunup şüpheli çantayı fünye ile patlattı. Çantanın patlatılmasından sonra, içinde makyaj malzemesi ve banka kartları çıktığı öğrenildi. Çantada bomba olmaması ise halka derin bir nefes aldırdı.

 Kısa süreli trafiğe kapatılan cadde daha sonra tekrar trafiğe açıldı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.