ASAYİŞ Haber Girişi : 14 Ağustos 2015 16:22

ERZURUM'DA NİŞANLISI VE KIZIN BABASINI ÖLDÜREN ZANLI, ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

ERZURUM'DA NİŞANLISI VE KIZIN BABASINI ÖLDÜREN ZANLI, ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Erzurum'un Aziziye ilçesinde dün nişanlısı ve babasını öldürüp iki kişiyi de bıçakla yaralayan zanlı ile kaçmasına yardımcı olmaya çalışan kuzeni adliyeye sevk edildi.
Erzurum'un Aziziye ilçesinde dün nişanlısı ve babasını öldürüp iki kişiyi de bıçakla yaralayan zanlı ile kaçmasına yardımcı olmaya çalışan kuzeni adliyeye sevk edildi. 
Erzurum'un Aziziye ilçesinde hayvancılıkla uğraşan 22 yaşındaki Ahmet Y., düğün tarihi vermeyen kayınpederi ile nişanlısını öldürdü, kayınvalidesi ile araya girmek isteyen komşularını da bıçakla yaraladı. Olay dün saat 14.00 sıralarında Aziziye ilçesinin Bahçelievler Mahallesi, Mesire Sokak'taki 21 numaralı evde meydana geldi. Hayvancılık yapan Ahmet Y., nişanlısının babası 59 yaşındaki Salih Şengel ile görüşmek için evlerine gitti. İddiaya göre, Ahmet Y., düğün yapmak istediğini ve tarih verilmesini isteyince Salih Şengel de oğlunu evlendireceği için şimdilik kızının düğününü ertelediğini bildirdi. Bunun üzerine Ahmet Y., nişanlısı 18 yaşındaki Merve Şengel'in elinden tutarak zorla götürmek istedi. Merve Şengel'in anne- babasının engel olması üzerine Ahmet Y., genç kıza bıçak saplamaya başladı. Nişanlısı Merve Şengel'i öldüren Ahmet Y., kendisine engel olan kayınpederi Salih'i ağır, kayınvalidesi Songül'ü elinden, araya giren komşuları Hayati Hıra'yı da ayağından yaraladı. Salih Şengel, otomobille hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. Diğer iki yaralı, Erzurum'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra otomobille kaçan Ahmet Y., Şehit Erol Karadağ Caddesi'nde polis tarafından yakalandı.

ZANLI VE KUZENİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Dün yakalanan ve Erzurum Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan zanlı Ahmet Y. ve kaçmaya çalışmasına yardımcı olduğu ileri sürülen kuzeni, bugün hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı ve kuzeni Erzurum Adliye binasına çelik yelekli ve elleri arkadan ters kelepçeli olarak getirildi.
Zanlının emniyette verdiği ilk ifadede, "Nişanlımı dışarı çıkarmak için evlerine gittim. Daha sonra ailesi izin vermedi tartışma çıktı. Bu sırada annesi arkadan tencereyle kafama vurdu. Bende arabadan bıçağı alıp geri eve gittim. Olan oldu" dediği öğrenildi.
Etiketler : zanlı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.