ERZURUM Haber Girişi : 17 Mart 2015 21:41

Erzurum'da cinayete kurban giden kadın 5 çocuk annesi çıktı...

Erzurum'da cinayete kurban giden kadın 5 çocuk annesi çıktı...
Erzurum'da bıçakla öldürülen kadının 32 yaşında, evli ve 5 çocuk annesi Hanım Çakmak olduğu tespit edildi. Cinayete kurban giden kadını, eşi H. Çakmak teşhis etti.
Erzurum güne vahşi bir cinayet haberiyle başladı.  Palandöken ilçesine bağlı Yıldızkent semtinde bir iş makinasının altında bıçaklanarak öldürülmüş bir kadın cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan kadının kimliği saatler süren araştırmalar sonucunda tespit edildi. Vücudunun 5 ayrı yerinde bıçak yarası bulunan talihsiz kadının 32 yaşında, evli ve 5 çocuk annesi Hanım Çakmak olduğu tespit edildi. Cinayete kurban giden kadını, eşi H. Çakmak teşhis  etti.
Öğle saatlerinde Yıldızkent Şifa Sokak'ta mahalle sakinlerinden bir iş makinasının altına bırakılmış kadın cesedi bulunduğu ihbarını alan polis ekibi, olay yerine geldi. Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları incelemede üzerinden kimlik çıkmayan 30 yaşlarında bir kadın cesediyle karşılaştı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları çalışmalarının ardından olay yerine gelen savcının talimatıyla, ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Üzerinden kimlik çıkmayan kadının kim olduğu polisin yoğun çalışması sonucunda akşam saatlerinde belli oldu. Cesedin bulunduğu bölgede kadını tanıyan kimse çıkmazken, soruşturmayı genişleten polis, sabahtan beri eşinden haber alamayan H. Çakmak'ı Adli Tıp'a götürdü. H. Çakmak, cesedin eşi Hanım çakmak'a ait olduğunu teşhis etti.  Talihsiz kadının 5 çocuk annesi 32 yaşındaki Hanım Çakmak olduğu belirlendi. Cesedinin bulunduğu Yıldınzkent Şifa Sokak yakınlarında oturduğu tespit edilen Hanım Çakmak'ı 43 yaşındaki eşi H.Çakmak 'ın teşhis ettiği öğrenilirken, polis katil veya katillere ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor...
CİNAYET YERİ OLAY MAHALLİ
Öte yandan soruşturmayı çok yönlü yürüten polis, cinayetin bugün sabah saatlerinde ve cesedin bulunduğu yerde gerçekleştirildiğini belirledi. Genç kadının, başka bir yerde öldürülüp, cesedinin olay yerine getirildiği yönündeki iddiaların mümkün olmadığını ifade eden emniyet kaynakları, "Cinayet polise intikal etmeden 1-2 saat önce işlenmiş. Cinayet yeri de kesinlikle cesedin bulunduğu yer. Bununla ilgili güçlü bulgularımız var" dediler.

Emniyet kaynakları, olayla ilgili olarak iki kişinin yakalandığı iddiasının da doğru olmadığını, çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü aktardılar...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.