EĞİTİM Haber Girişi : 11 Ekim 2020 19:22

Erzurum yüz yüze eğitime hazır; Temkinli eğitim

Erzurum yüz yüze eğitime hazır; Temkinli eğitim
Bugün ülke genelinde olduğu gibi Erzurum’da da devlet okulları, belli kurallara uymak şartıyla ilk ders zilini çalacak.

Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Erzurum genelinde Milli Eğitim olarak gerekli önlemleri aldıklarını, sınıfların seyreltilmiş sınıflar haline dönüştüğünü ders ve teneffüs saatlerinin yeni baştan düzenlendiğini ve öğrencilerin de kademeli bir şekilde derslere devam edeceğini söyledi. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ilkokullar, köy okulları, 8. ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocukların okullarında yüz yüze eğitimin 12 Ekim Pazartesi başlayacağını bildirdi. Peki  5. 6. ve 7. sınıflar için okullar ne zaman açılacak? İşte detaylarYüz yüze eğitiminin kapsamının genişletilmesi kararının ardından şimdi de hangi sınıf düzeyinin hangi tarihte okula gideceği sorgulanıyor. Konuya dair Milli Eğitim Bakanlığı ya da diğer resmi kurum ve kişilerden gelen açıklamalara odaklanan binlerce öğrenci, araştırmalara hız verdi. İşte, yüz yüze eğitim hakkında son gelişmeler...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter'dan "#okullaracılıyor" etiketi ile yaptığı paylaşımda, okullarda daha çok öğrenciyle buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Selçuk, "12 Ekim Pazartesi, tüm ilkokulları, köy okullarını, 8. ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocuklarımızın okullarını açıyoruz. Tüm öğrencilerimizle sağlıkla, güvenle buluşmak dileğimiz." ifadelerini kullandı. 

Yavuz DEMİR - Palandöken

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.