ERZURUM Haber Girişi : 08 Temmuz 2019 16:44

Erzurum ya sıçrayacak ya da sıçrayacak

Erzurum ya sıçrayacak ya da sıçrayacak
Daha çok ve daha geniş bir alana hizmet için belediye bankalara olan borçlarını yapılandırdı
Uzun yılların ihmali ve hizmet özlemi ile yanıp tutuşan Erzurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in ikinci döneminde bu hasretine son veriyor. Başkan Sekmen, yeni dönemde önce belediyenin mevcut borçları için ilgili bankalarla anlaşmaya vardı. Buna göre, belediye borçlu olduğu bankalara çeşitli semtlerdeki arsalarını verdi ardından da borcun uzun zamana yayılmasını sağladı.

Bu şehrin kaderi, geri kalmışlık olamaz

Başkan Sekmen’in hedefindeki en büyük proje ise, Erzurum’u daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek... İşe, ilçelerden başlayan Başkan Sekmen, özellikle bugüne kadar layıkıyla hizmet alamayan güney ilçeler var. Bu ilçelerin altyapı başta olmak üzere tüm sorunlarını çözmeye kararlı olan Sekmen, yeni borç için de gözünü budaktan sakınmadı.
“Erzurum’u daha iyi ve daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için belediyenin elini taşın altına koyması gerekir. Biz de işte onu yapıyoruz. Çünkü Erzurum’un kaderi geri kalmış
bir şehir olarak kalmak olamaz. Biz hep birlikte bunu değiştireceğiz” dedi. 

Nurten GÜNEŞ - Palandöken

Etiketler : sekmen
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.