GÜNDEM Haber Girişi : 23 Şubat 2017 19:08

Erzurum Ticaret Borsası Konya Ticaret Borsası Heyetini Ağırladı

Erzurum Ticaret Borsası Konya Ticaret Borsası Heyetini Ağırladı
23-26 Şubat Tarihleri arasında ilimizde bir dizi incelemelerde bulunacak heyet ilk önce Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu'nu ziyaret etti.

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.HakkıHınıslıoğlu'nun daveti üzerine Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu  ve Meclis Üyelerinden oluşan 28  kişilik işadamı heyeti özellikle Erzurum Ticaret Borsası çalışmaları hakkında bilgi almak ve ilimizdeki Cazibe Merkezi ve tarım ve hayvancılık teşvikleri hakkında  incelemelerde bulunmak üzere Erzurum Ticaret Borsasında.

 

23-26 Şubat Tarihleri arasında ilimizde bir dizi incelemelerde bulunacak heyet ilk önce Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.HakkıHınıslıoğlu'nu ziyaret etti.

 

Ak Parti Erzurum Milletvekili Sayın Orhan DELİGÖZ'ünde iştirak ettiği toplantıda öncelikle başkan Hınıslıoğlu Borsa çalışmaları hakkında kısaca bilgiler vererek. Erzurum ilindeki Tarım ve Hayvancılık sektörü ile Sanayi sektörübaşta olmak üzere Cazibe Merkezleri Programı'nın tanıtımı ile ilgili konularının sanayicilere, yatırımcılara ve iş dünyasına daha iyi aktarılabilmesi amacıyla neler yapılabileceğine değinerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın da özellikle üzerinde durduğu istihdam seferberliği için Erzurum Ticaret Borsası olarak üyelerimize yaptığımız çağrılar ve yerel basın yoluyla yaptığımız duyurulardan bahsederek kalkınmanın daha fazla istihdam ve daha fazla yatırımdan ve üretimden geçtiğini belirten Hınıslıoğluher iki borsa olarak iş birliğine hazır olduğumuzu dile getirerek toplantı da bu işbirliğini bir protokole bağlama kararı alındı.

 

Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ÇEVİK'te söz alarak Konya Ticaret Borsası çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgiler vererek her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Erzurum'unda uygulanan Cazibe Merkezi ve Tarım ve Hayvancılık teşvikleri ile ilgili heyetinde bulunan işadamlarına yatırım yapmak üzere çağrıda bulunarak bunu Konya da dile getireceğini söyledi. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın istihdam seferberliği çağrısı hakkında Konya'da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Ak Parti Erzurum Milletvekili Sayın Orhan DELİGÖZ'deKonya'lı iş adamlarının Erzurum'da olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek toplantının çok verimli geçtiğinibirlik ve beraberlik içerisinde yapılan bu çalışma için her iki Borsaya da teşekkür ederek bu tip çalışmaların ülkemizin birlik ve beraberliği için de çok faydalı olacağını dile getirdi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.