SPOR Haber Girişi : 05 Şubat 2018 14:50

Erzurum tanıtım günlerinde cirit gösterisi düzenlendi

Erzurum tanıtım günlerinde cirit gösterisi düzenlendi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Erzurumlular Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen Erzurum Tanıtım Günleri’nde Cirit gösterisi düzenlendi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 1-5 Şubat tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Erzurum Tanıtım Gününde Cirit Gösterisi düzenlendi. Cirit Gösterisini Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, vatandaşlarla birlikte izledi. Gösteride Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın yanı sıra Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan bulundu. Cirit gösterisinde, sporcular yüksek performans gerçekleştirirken vatandaşlar da büyük heyecan yaşadı.
Erzurum Tanıtım Günlerinde, fuar alanı içinde ve dışında kurulan stantlarda Erzurum yöresine has ürünler vatandaşların beğenisine sunuluyor. Vatandaşlar özellikle Çağ Kebabı, Tulum Peyniri ve Köme ürünlerine ilgi gösteriyor. Erzurum’un yöresel ürünlerinin ve kültürünün sergilendiği tanıtım günleri 5 Şubat Pazartesi akşamına kadar ziyaret edilebilecek.
Etiketler : cirit
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.