ASAYİŞ Haber Girişi : 01 Mayıs 2014 10:12

Erzurum polisi göz açtırmıyor

Erzurum polisi göz açtırmıyor

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince, sabah saat 08.30 sıralarında, Çat yolu üzerinde Ağrı, Van ve Bingöl güzergahından gelip, batı illerine giden araçlar üzerinde uygulama yapıldı. 

Erzurum’da polisin yaptığı yol uygulamasında, 50 kilo 877 gram eroin ele geçirildi. 

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince, sabah saat 08.30 sıralarında, Çat yolu üzerinde Ağrı, Van ve Bingöl güzergahından gelip, batı illerine giden araçlar üzerinde uygulama yapıldı. Şüpheli görülerek durdurulan bir otomobilin taban kısmının olduğundan yüksek görünmesi dikkat çekti. 

Bunun üzerine, narkotik köpeği ‘Dük’ün de katılımıyla yapılan aramada, zula olarak tabir edilen bölme teçhizat ile söküldüğünde, üzeri kokusunu gizlemek amacıyla koli bandı ile sarılı halde, 98 paketten oluşan yaklaşık piyasa değeri 763 bin 155 Euro olan, 50 kilo 877 gram eroin ele geçirildi.

Olayla ilgili araçta bulunan M.S. ve Ö.İ. isimli şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece, “Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.