EĞİTİM Haber Girişi : 23 Kasım 2015 13:41

ERZURUM ÖĞRETMENEVİ'NDEN İLÇE ÖĞRETMENEVLERİNE 258 BİN LİRALIK DESTEK

ERZURUM ÖĞRETMENEVİ'NDEN İLÇE ÖĞRETMENEVLERİNE 258 BİN LİRALIK DESTEK
Erzurum Öğretmenevi Müdürlüğü İlçelerde bulunan Öğretmenevlerine katkı sunmaya devam ediyor.
Palandöken/Erzurum
Erzurum Öğretmenevi Müdürlüğü İlçelerde bulunan Öğretmenevlerine katkı sunmaya devam ediyor. 
İlçelerde bulunan öğretmenevlerine televizyon, yatak, çeşitli malzeme, halı, su kazanı, masa, sandalye, perde, jeneratör gibi yardım yapan Erzurum Öğretmenevi Müdürlüğü bazı ilçe öğretmenevlerinin de biriken elektrik borçlarını ödedi.
2014 ve 2015 yıllarında toplam 258 bin lira tutarında ilçe öğretmenevlerine yardımda bulunulduğu belirtilirken, ilçelerde öğretmenevlerinden öğretmenler başta olmak üzere vatandaşlarda yararlanıyor.
Çat Öğretmeninin geçmiş yıllarda biriken elektrik gideri, Narman Öğretmenevinin yemekhane onarımı, Hınıs Öğretmenevinin baza ve yatak, Karayazı Öğretmenevinin çeşitli malzeme ve televizyon, Tortum Öğretmenevinin halı ve çeşitli malzeme, Horasan Öğretmenevinin su kazanı, Pasinler Öğretmenevinin çeşitli malzeme, Köprüköy Öğretmenevi geçmiş yıllarda biriken elektrik gideri ve Oltu Öğretmenevinin masa ve sandalye ihtiyaçları karşılandı.
Ayrıca yapımı yeni tamamlanarak 2015 Eğitim - öğretim yılı başında öğretmenlerin hizmetine sunulan Tekman Öğretmenevinin yatak, baza ve perde, Yine 2015 yılı içerisinde hizmete giren Uzundere Öğretmenevinin ise jeneratör ihtiyacını gideren Erzurum Öğretmenevi Müdürlüğü ilçelerde bulunan öğretmenevlerine destek olmaya çalışıyor.
Erzurum Öğretmenevi yetkilileri özellikle Erzurum ve İlçelerine atanan öğretmenlerin yoğunlukla kullandıkları öğretmenevlerinin günün şartlarına göre dizayn edilmeye devam edileceği bu manada hiçbir masraftan kaçınılmadığını söylediler.
Etiketler : ÖĞRETMEN
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.