EĞİTİM Haber Girişi : 18 Nisan 2015 02:09

Erzurum milli Eğitim Müdürlüğü'nden dershane uyarısı...

Erzurum milli Eğitim Müdürlüğü'nden dershane uyarısı...
Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bazı özel dershanelerin kurum açma izni almadan, Özel Temel Lise olarak faaliyette bulundukları tespit edildi.
Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bazı özel dershanelerin kurum açma izni almadan, Özel Temel Lise olarak faaliyette bulundukları tespit edildi. Milli Eğitim Müdürlüğü öğrenci kaydı yapmaya başlayan bu dershanelere yönelik velileri uyaran bir açıklama yayımladı. Velilerin dershanelerle ilgili detaylı inceleme yapılması istenen açıklamada "ödeme planı ve benzeri dökümanlara imza atılmaması hususunda dikkatli olması gerekmektedir"ifadelerine yer verildi.
Bu dershanelerin Özel Temel Lise olarak faaliyette bulunduklarına dair reklam ve ilan verdikleri, ayrıca öğrenci kaydı yaptıklarının anlaşıldığının belirtildiği açıklamada ayrıca, veli ve öğrencilerin mağdur olmamaları için kayıt yaptırılacak Özel Temel Liselerin Bakanlıktan izin alıp almadığı, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün WEB sayfasında yayınlanan Özel Temel Liselerin listesini takip etmeleri konusunda uyarılarda yapıldı
Etiketler : dershane
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.