GÜNDEM Haber Girişi : 09 Şubat 2018 18:04

Erzurum Kent Konseyi’nden tanıtım ve proje toplantısı

Erzurum Kent Konseyi’nden tanıtım ve proje toplantısı
Erzurum Kent Konseyi, düzenlediği tanıtım ve proje toplantısıyla şehirle ilgili düşünce ve projelerini kamuoyuyla paylaştı.
Erzurum Kent Konseyi, düzenlediği tanıtım ve proje toplantısıyla şehirle ilgili düşünce ve projelerini kamuoyuyla paylaştı. 
Palandöken Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer ile sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri katıldı. Erzurum Kent Konseyi Başkanı Tanfer, burada yaptığı konuşmada, kent konseyinin önemine dikkati çekti.
Başkan Tanfer, “Erzurum Kent Konseyi şehrin sürdürülebilir gelişimini oluşturacak politikaları belirleyerek kentin önceliklerinin belirlenmesi ve çözüm önerilerine imkân tanıyacak bir uzlaşma ortamını oluşturmaktır. Katılımcı, demokrasi ve uzlaşı kültürünü geliştirmeye çaba harcayan konseyimiz sivil toplum kuruluşları arasında ortak hareket etme bilincine de katkı sağlamaktadır. Erzurum Kent Konseyi, kalkınma ve gelişim için fikir ve önerilerini her platformda dile getirerek şehirle ilgili önemli projeler de üretmektedir” dedi.
Başkan Tanfer, “Kentsel öncelikleri belirlemek ve yerel kalkınmada karar alma mekanizmasında da etkin olmak adına var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, Kent Konseyi ile ilgili düşüncelerini ifade ederek, “Erzurum Kent Konseyi, kurulduğu günden beri ilimizin her alanda büyüyüp kalkınmasına vesile olmak adına lokomotif bir güç olarak çalışmalarımıza farklı bir vizyon kazandırmaktadır. Şehrin ekonomik, sosyal, iktisadi ve kültürel hayatına sunduğu projelerle kalkınmada kısa zamanda yükselen bir ivme kazandıran Kent Konseyimiz, birbirinden seçkin mensuplarıyla ilimizin problemlerine bir reçete sunan hüviyete de sahiptir. Erzurum’u projelerle, inovatif ve yenilikçi fikirlerle ancak kalkındırabiliriz. Üreten, ürettiğini kazanan ve memleketten kazandığını yine memlekete harcayan bir Erzurum için mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapmaktayız” şeklinde konuştu.
Erzurum Kent Konseyi Gençlik Meclisi’ne Ali Aydemir atandı.
Gençlik Meclisi Başkanı Aydemir, toplantıda yaptığı konuşmada, “Bizler gökleri çökertecek ve bir nida kopararak ‘Mukaddes emaneti ne yaptınız?’ diye meydan yerine çıkacağı günü kollayan bir gençlik için yola çıktık. Kadim şehir Erzurum’un gençlerine hizmet etme fırsatını ekibimize veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e ve Kent Konseyi Başkanımız Hüseyin Tanfer ile ekibine şahsım ve ekibim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.