ERZURUM Haber Girişi : 20 Ekim 2016 16:14

Erzurum İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

Erzurum İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
Erzurum Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Vekili Gürbüz Karakuş başkanlığında yapıldı.
Erzurum Valiliği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen il koordinasyon kurulu toplantısına ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.
Erzurum Vali Vekili Gürbüz Karakuş, toplantıda yaptığı konuşmada, Eylül ayı sonu itibariyle yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının son durumunu değerlendirdi. Vali Vekili Karakuş, toplam proje sayısının 776, proje tutarının 8 milyar 798 milyon 990 bin TL, program yılı ödeneğinin 1 milyar 729 milyon 187 bin TL, gelen ödeneğin 1 milyar 053 milyon 358 bin TL, harcama tutarının 779 milyon 696 bin TL olduğunu belirterek, nakdi gerçekleşmenin ise bir önceki döneme göre yüzde 59'dan yüzde 74'e ulaştığını kaydetti.
776 işten Eylül ayı itibariyle 90'ının bitirildiğini, 465'inin de devam edildiğini, 221 işe ise henüz başlanmadığını belirten Vali Vekili Karakuş, " Erzurum'da inşaat mevsiminin sonuna gelindiği Ekim, Kasım ve Aralık aylarında yatırımlarımızın istenen seviyeye ulaşması için tüm imkanların seferber edileceğini ve kuruluş amirlerimizin bu konuda azami gayret göstereceklerine inanıyorum" diye konuştu.
Toplantı kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili sunumların ardından sona erdi.
Etiketler : toplantı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.