GENEL Haber Girişi : 19 Ekim 2018 16:18

Erzurum için AK müşterek

Erzurum için AK müşterek
Erzurum için her adımı müşterek atan AK Parti Erzurum Milletvekilleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığına Erzurum gündemini taşıdılar.
 Erzurum için her adımı müşterek atan AK Parti Erzurum Milletvekilleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığına Erzurum gündemini taşıdılar. Erzurum’un 2019-2023 sürecindeki beklenti ve taleplerini kaydeden AK Parti Erzurum milletvekilleri, Bakan Fatih Dönmez ve Bakan Bekir Pakdemir’li ile yatırımları değerlendirdiler. 
TARIM’DA ERZURUM GÜNDEMİ 
AK Parti Erzurum Milletvekilleri Recep Akdağ, Zehra Taşkesenlioğlu, Selami Altınok ve İbrahim Aydemir, yeni yasama döneminde Erzurum önceliklerini Bakanlıklar düzeyinde ele alma çalışmalarını sürdürdüler. Erzurum sosyal ve ekonomik beklentileri noktasında kaydedilen çalışmanın ilk etabında Tarım ve Orman Bakanlığını ziyaret eden milletvekili heyeti Bakan Bekir Pakdemirli ile sulama yatırımlarını konuştu. 
ERZURUM BARAJLARI VE SULAMA PROJELERİ 
Erzurum’a ilişkin tarım ve hayvancılık sahasındaki gelişmelerin istişare edildiği ziyarette Söylemez, Alvar Barajları odağında sulama yatırımları, Sakalıkesik Ovası sulama projesi geniş kapsamlı olarak değerlendirildi. Erzurum ile ilgili tarımsal yatırımların bölge ve il ekonomisine sağlayacağı katma değer üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. 
ENERJİDE ERZURUM GÜNDEMİ 
AK Parti Erzurum Milletvekillerinin Erzurum ekonomisine değgin beklenti ve talep çalışmalarının ikinci durağı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı oldu. Bakan Fatih Dönmez tarafından ağırlanan Erzurum Milletvekili heyeti Erzurum odağında tespit ve beklentilerini paylaştı, 2019-2023 sürecine ilişkin yatırım istişaresi gerçekleştirdi. (iha)
Etiketler : erzurum akp
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.