ERZURUM Haber Girişi : 19 Aralık 2019 14:39

Erzurum Gençlik Hareketi Konferanslar Serisi…Öz ve Şener gençlerle konuştu

Erzurum Gençlik Hareketi Konferanslar Serisi…Öz ve Şener gençlerle konuştu
Erzurum Gençlik Hareketi Platformu tarafından düzenlenen, “Gençlik Buluşması/Tecrübe Konuşuyor” başlıklı konferans serisine Erzurum Lisesi’nden devam edildi.
Palandöken Gazetesi/Erzurum

Platform başkanı eğitimci Yavuz Demir’in organize ettiği ve her seferinde farklı bir okulda farklı isimlerle öğrencileri buluşturan konferans serisinde bugün AK Parti il başkanı Mehmet Emin Öz ile gazetemiz başyazarı Mehmet Şener konuşmacı oldular.

Yakutiye Milli Eğitim Müdürü Cihan Kıvanç  ile Erzurum Lisesi Müdürü Taner Aykut’un da bulunduğu konferansta konuşmacılar tarih perspektifinden bakarak günümüz gençliğinin sorunlarına değindi.

Ak Parti İl başkanı Mehmet Emin Öz, Osmanlı dönemi ve Cumhuriyet döneminin eğitim sistemini örneklerle anlatarak eğitime verilen önemin altını kalınca çizdi.

Başyazarımız Mehmet Şener ise günümüz gençliğinin içerisinde bulunduğu sorunlara değindi. Konferansta öğrenciler, birbirinden farklı sorularıyla konuşmacıları adeta terletti. 


Etiketler : eğitim
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.