SPOR Haber Girişi : 03 Ocak 2014 15:58

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR İKİNCİ YARIYA İDDİALI HAZIRLANIYOR

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR İKİNCİ YARIYA İDDİALI HAZIRLANIYOR

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk hedefleyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. 
Antalya Belek Kaya Otel’de ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlılar ilk yarıda topladığı 27 puanla liderin 5 puan gerisinde dördüncü sırada yer aldı. Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın, ilk yarı sonunda Derince Belediyespor’dan golcü Deniz sert ile sözleşme imzaladıklarını ve iki takviye daha yaparak ikinci yarıya çok daha güçlü bir kadroyla başlayacaklarını dile getirdi.
Babaeskispor, Sakaryaspor A.Ş, Büyük Çekmece Belediyespor, Kırklarelispor, Batman Petrolspor, Maltepespor, Belediye Vanspor ve son olarak Derince Belediyespor da görev alan başarılı golcü Deniz Sert’i renklerine bağlayan mavi beyazlı takımın son bir sezonda 20 gol kaydettiği öğrenildi.
Başkan Özakalın, takıma takviye olarak iki oyuncu daha transfer etmeyi planladıklarını anlatarak, Antalya kampının hafta sonunda tamamlanacağını ve futbolcuların ikinci etap hazırlık kampı için Salı günü Erzurum’da toplanacağını bildirdi.
Takımın 19 Ocak’ta deplasmanda karşılaşacağı Afyon Elibol Sandıklıspor maçı öncesi hazırlıklarını Erzurum’da sürdüreceğini ifade eden Özakalın, “Büyükşehir Belediyespor olarak hedefimiz şampiyonluk. Yaptığımız takviyelerle ikinci yarıda başarılı bir performans ortaya koyarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızdan destek istiyoruz” diye konuştu.
 17’DE ŞAMPİYON BÜYÜKŞEHİR
Öte yandan Erzurum’da düzenlenen Mahalli Lig U17 İl Birinciliğinde şampiyonluğu Erzurum Büyükşehir Belediyespor kazandı. Teknik Patron Alpaslan Topçu, “Şampiyonluk camiamıza hayırlı olsun” dedi.
Erzurum’da U17 Yaş Gençler Ligi’nde Büyükşehir Belediyespor şampiyon oldu. Yakutiye Belediyespor ve Yolspor’u devirerek şampiyon olan Mavi-beyazlı takımda Antrenör Alpaslan Topçu ve futbolcular büyük bir coşku yaşarken, Topçu, “Bu başarı camiamızın desteği ile geldi. Herkese hayırlı olsun” dedi. Bu sezon Eğitim Gücü Alt Yapısını olarak sezona başlayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor U17 Yaş Futbol takımı, final grubunda Yakutiyespor ve Yolspor engellerini 2-1 ve 3-1’lik sonuçlarla geçerek şampiyon oldu. Mavi-beyazlılar bu başarısı ile Erzurum’u grup maçlarında temsil etmeye hak kazandı. Antrenör Alpaslan Topçu, “Bu şampiyonluk biçim için çok anlamlı. Bize desteklerini esirgemeyen Onursal Başkanımız Ahmet Küçükler, Kulüp Başkanımız Saim Özakalın ve yönetim kurulumuza teşekkür ederiz. Onların destekleri sonucu bu başarıyı elde ettik” dedi.
ÖZAKALIN: İNŞALLAH A TAKIMDA ŞAMPİYON OLACAK
U17 Yaş Gençler Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşayan Büyükşehir Belediyespor Kulübü, şimdiden gözünü grup maçlarına dikti. Grup maçlarında da başarılı olarak Türkiye elemelerine katılacaklarına inandıklarını belirten Kulüp Başkanı Saim Özakalın, “Büyükşehir Belediyespor artık kabuk değiştirmiştir. Kurumsallaşma ve tesisleşme konusunda büyük bir aşama kat ettik. Şimdi de sahada şampiyonluklar yaşamaya başladık. Hedefimiz grup maçlarında da camiamıza layık olacak ve onların yüzünü güldürecek sonuçlar alarak Erzurum’a dönmektir. U17 Yaş Takımımız şampiyonluk kupasını kazandı. Şimdi A takımımızın da sezon sonunda şampiyonluk kupasını havaya kaldırarak 2. Lige çıkacağına inanıyoruz” dedi.