MAGAZİN Haber Girişi : 25 Eylül 2013 09:31

Erzurum AVM PARAKART kazandırdı

Erzurum AVM PARAKART kazandırdı

Erzurum’un ilk ve tek alışveriş merkezi Erzurum AVM, 20 Eylül 2013 tarihinden itibaren “Erzurum AVM’de Parakart’ı Kap Anında Harca”kampanyası yaptı ve müşterilerine içinde TL yüklü ‘Parakart’lar kazandırdı. Ziyaretçilerinin beklentilerine “Erzurum AVM’de Parakart’ı Kap, Anında Harca” kampanyasıyla cevap veren Erzurum AVM’nin, 20 Eylül 2013 tarihinde başlatmış olduğu kampanya beklenenin üzerinde ilgi gördü. Tek seferde 100 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçilerin içinde 10 TL yüklü Parakart, 200 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçilerin içinde 20 TL yüklü Parakart, 300 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçilerin içinde 30 TL yüklü Parakart, 400 TL’lik alış veriş yapan ziyaretçilerin içinde 40 TL yüklü Parakart ve 500 TL ve üzeri tutarlarda alış veriş yapan ziyaretçilerin ise içinde 50 TL yüklü Parakart kazandıkları kampanya hem alışveriş merkezinin kiracılarını hem de güvenli ve huzurlu bir ortamda alışveriş yapma keyfini yaşayan müşterilerini sevindirdi.

Ziyaretçilerine fayda sağlamaya yönelik kampanyalarına hız kesmeden devam eden Erzurum AVM’nin Genel Müdürü Kemal Ünal, “Zengin marka karmamız ve sunduğumuz konforlu alışveriş ortamı ile Erzurumlu alışveriş severlerin buluşma noktası olduk ve sadece Erzurum değil bütün bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Yapmış olduğumuz kampanyaya olan yoğun ilgi ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesi. Planladığımız tarihin çok öncesinde biten bir kampanyanın olması ve gerek müşterilerimizden gerekse iş ortaklarımızdan almış olduğumuz olumlu reaksiyon bizi çok memnun etti. 

Bu sebeple ben sizin aracılığınızla hem bizi tercih etmekten vazgeçmeyen değerli müşterilerimize hem bizden desteklerini esirgemeyen iş ortaklarımıza hem de bu kadar başarılı bir kampanyaya imza atan yönetim ekibimize teşekkür ediyorum “dedi.