SİYASET Haber Girişi : 07 Ocak 2019 15:50

Erzurum adaylarını merak edenler cumartesine kadar bekleyecek.. Ak Parti İl Başkanları toplandı…

Erzurum adaylarını merak edenler cumartesine kadar bekleyecek.. Ak Parti İl Başkanları toplandı…
Kızılcahamam’da kamp…

Palandöken Gazetesi

Bir yanda henüz açıklanmayan ilçe belediye başkan adaylarıyla ilgili heyecanlı bekleyiş devam ederken diğer yanda da bütün il başkanları yarından itibaren Kızılcahamam’da kampa alınıyor.

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli Seçimlerle ilgili strateji belirleme ve yürütülecek propaganda çalışmalarının masaya yatırılacağı kampta, il başkanları seçime hazırlanacak.

Aralarında Erzurum’un da bulunduğu bazı illerde halen açıklanmayan belediye başkan adaylarının isimleri ise ya bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta başı kamuoyuna duyurulacak.  

Erzurum’da kimlerin aday gösterileceği sorusu aradığı cevabı henüz bulabilmiş değil. Yapılan çeşitli yorumların tamamen spekülasyondan ibaret olduğuna işaret eden yetkililer, “tüm isimler Sayın Cumhurbaşkanı’nın masasındadır. O’nun onayından sonra yetkili parti organları tarafından açıklama yapılacaktır. Bu yetkili açıklama yapılıncaya kadar etrafta geçen tüm isimler tamamen yakıştırmadan ibarettir.Çünkü son anda bile muhtemel bir değişiklik mümkündür. Dolayısıyla resmi açıklama yapılmadan, falan ilçenin adayı filandır demek doğru bir yaklaşım değildir” dediler. 

Etiketler : akparti
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.