ERZURUM Haber Girişi : 08 Haziran 2019 15:13

Erzurum’a bayram TIR’ı!

Erzurum’a bayram TIR’ı!
Bremenli Türkler, Erzurum’un köylerinde dağıtılmak üzere bayramdan önce bir TIR dolusu yardım topladı. Oyuncak, kıyafet, okul araç-gereçleri ve tekerlekli sandalyeden oluşan malzemeler yerinde teslim edildi
Bremen'de Türk-Avrupalı Ekonomi Forumu (TEWİFO) Başkanı ve Trio Reisen firması sahibi Bünyamin Şereflioğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle Erzurum'a bir TIR dolusu yardım malzemesi gönderdi. Şereflioğlu, "Bir TIR Dolusu Mutluluk" adı altındaki kampanya ile toplanan yardım malzemesini ekibiyle birlikte Erzurum'a götürdü.

ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER
Böyle etkinliklerin mutluluk verici olduğunu anlatan Şereflioğlu, "Valilik ve belediye yetkilileriyle birlikte TIR'daki çocuk giyim, okul eşyaları, tekerlekli sandalye, koltuk değnekleri ve oyuncaklardan oluşan malzemeleri daha önceden belirlenen köylerde dağıtarak ihtiyaç sahiplerini sevindirdik" diye konuştu.

YORGUNLUĞU UNUTTULAR
Bayramda arkadaşlarının yardımı ve Bremen ile çevresinde yaşayan Türklerin desteğiyle çocukları sevindiren Şereflioğlu, "Çok kısa bir zamanda sonuç aldık. İnsanımız yardım etmeyi çok seviyor. Daha sonra o malzemeleri başta çocuklar olmak üzere ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Yorulduk, ama o çocukların yüzündeki mutluluk tüm yorgunluğumuzu aldı" dedi.
Etiketler : almanya
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.