ERZURUM Haber Girişi : 11 Mart 2015 00:53

ENEL Seminerleri başladı

ENEL Seminerleri başladı
ENEL Enerji tarafından her yıl geleneksel hale getirilen "Türkiye geneli yeni nesil UPS Seminerleri" Erzurum'da başladı.
Ramazan KARATAŞ
Katılımcıları en kaliteli, en verimli cihazlarla buluşturmak, UPS teknolojisindeki son değişmelerden haberdar etmek için 7 Mart 2015 tarihinde Renaissance Polat Erzurum Hotel'de seminer düzenlendi. Enerji verimliliği, enerjinin etkin kullanılması, enerji üretim maliyetlerinin düşürülmesi, enerji kullanım aşamasında çevreye zararlı etkilerin azaltılması konularına değinilen seminerde Erzurum ve çevre illerinden yüksek düzeyde katılım gerçekleşti.
Pazarlama Müdürü Ayşenur Ateşmen'in seminer hakkında genel bilgiler verdiği toplantıda Satış müdürü Tuğba Taşdelen ise UPS sektöründeki gelişmeleri anlattı.
Katılımcılar ise bu seminerle kendilerini yeni gelişmelerden haberdar eden kesinitisiz güç kaynakları konusunda Türkiye'nin kendi öz malı olan ENEL firmasına teşekkür ederek, ''Teknolojiler insanlığa hizmet etmek için yine çalışkan fedakar insanlar tarafından geliştirilir.Yani her halukarda İnsan hizmette ilk unsurdur.Bu yüzden her başarılı firma insana yatırım yapmayı ihmal etmez ve yatırm yaptıkları insanlarla birlikte büyürler.
Şüphesiz ENEL enerjinin de böyle bir yatırmı var ki kısa sürede dünyada ve yurdumuzda büyük başarılar imza atmış. ENEL Enerji'yi bölgemizde de en iyi şekilde temsil edip bölgenin tercih sebebi yapmasında şüphesiz Bölge Müdürü ; İbrahim Ayyılmazın büyük rolü vardır.
Doğu Bölgesinin ticaret ve pazarlamada diğer bölgelere nazaran gelişmesinin en büyük etkeni ; temsilcilerinin müşterileri ile kurmuş oldukları ikili iyi ilşkilerle doğru orantılıdır. İbrahim Bey kısa zamanda bizlere içimizden biri olduğunu hissettirmiş iyi ve kötü gününde bölge esnafının yanında olmuştur.Haliyle de benim gibi bir çok esnaf arkadaşımızında gönlünü feth etmiştir. Kendisine başarılarının devamını diliyor firmanızla çıkmış olduğu yolda uzun yıllar birliktelikler temenni ediyoruz''dediler
Elektrik Teknisyenler Odası 2. Başkanı Mehmet Kotan ise ''Bizleri konuk edip ufkumuzu genişleten ENEL şirketine ve bunları sunumla güzelleştiren değerli arkadaşlara teşekkür ediyorum''diye konuştu.

Etiketler : enel
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.