POLİTİKA Haber Girişi : 09 Şubat 2010 23:37

Emekliye Ayrılacak Olan Manisa İl Müftüsü Namık Hisar Onuruna Veda

Emekliye Ayrılacak Olan Manisa İl Müftüsü Namık Hisar Onuruna Veda

Manisa Vali Vekili Mehmet Zeki Özkan, 15-02-2010 tarihinde emekliye ayrılacak olan İl Müftüsü Namık Hisar onuruna Öğretmenevi'nde veda yemeği verdi.

Yemeğe Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü, vali yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bayram Laçalar ve daire müdürleri katıldı.

İl Müftülüğü'nün Manisa'da yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verildikten sonra konuşan İl Müftüsü Namık Hisar, "Manisa'da görev yaptığım sürede diğer illere nispetle en huzurlu en rahat bir görev yaptığımı huzurlarınızda ifade etmek isterim. Gerek mülki erkândan gerekse siyasi parti yetkililerinden ve basınımızdan büyük destek görerek huzur içerisinde görev yaptım. Her meslek kutsaldır mutlaka ama din hizmetinde emeklilik yok, çünkü dini vecibeleri sadece din görevlileri yerine getirmez, herkes yerine getirir. Dolayısı ile resmen kâğıt üzerinde emekli oldum vücudum ve sağlığım el verdiği ölçüde elbette ki devam edecektir. Onuruma düzenlenen mütevazı ama çok anlamlı yemeği düzenleyen Valiliğimize, teşkilatın mensuplarına ve katıldığınız için sizlere çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum." dedi.

Vali Vekili Mehmet Zeki Özkan da "İnsan ömrü bu şekilde devam edip geçiyor. Müftü bey beraber çalıştığımız süre içerisinde Manisa için çok önemli hizmetler vermiştir. Bizler de bir gün görevlerimizden emekli olup ayrılacağız. 15.02.2010 tarihinde de emekliye ayrılacak olan müftümüze bundan sonraki hayatında ailesi ve çocukları ile mutlu bir yaşam diliyorum." diye konuştu.

Konuşmalardan sonra, Vali Vekili Mehmet Zeki Özkan, 15.02.2004 - 15.02.2010 tarihleri arasında Manisa'da görev yapan İl Müftüsü Namık Hisar'a verdiği hizmetlerden dolayı takdir belgesi ve plaket verdi.