SİYASET Haber Girişi : 08 Nisan 2018 19:32

Emekliler sorunlarını meclise taşıdı

Emekliler sorunlarını meclise taşıdı
Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, emeklilerin sorunlarını ele alan raporu Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti Erzurum Milletvekillerine takdim etti.

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, adeta seferberlik başlattı. Başta konut projesi olmak üzere emeklilerin sorunlarını sık sık gündeme getiren ve hükümet yetkilileri ile yoğun temaslar kuran Başkan Degen, beraberinde Başkan yardımcısı Lütfü Yıldız ile birlikte yine Başkent Ankara’nın yolunu tuttu. Emeklilerin yaşadığı sorunları bir rapor haline getiren Ahmet Degen ve yönetimi, Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti Erzurum Milletvekillerine sundu. Başkan Degen, Mecliste Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu ve Orhan Deligöz’ü makamlarında ziyaret ederek sorunları içeren dosyayı verdi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, "Emeklilerimizin sorunlarını yakından biliyor ve takip ediyoruz. Hükümet olarak her konuda olduğu gibi emeklilerimizin de problemlerine karşı çözüm noktasında yoğun çaba gösteriyoruz. Her zaman emeklilerimizin yanındayız. Emekliler Derneği başkanının sorunları içeren raporunu inceleyerek yapılması gerekenler noktasında gerekli adımları atacağız." dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen ise, mecliste yaptıkları görüşmelerin çok olumlu geçtiğini ifade ederek, “Dosyamızı milletvekillerimize verdik. Başta emeklilerimize konut projesinde peşinatların düşürülmesi, bankalardan kredi yararlanma durumu, bayramlarda ikramiye, intibak yasası, sağlık giderleri ve diğer konularda emeklilerimizin sıkıntılarını aktardık. özellikle Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, emekliler için çok büyük uğraşlar veriyor. Kendisine bir kez daha üyelerim adına teşekkür ediyorum. Yaptığımız ziyaretler ve temasların ardından bir an önce sorunlarımızın giderilmesi hususunda hükümetin acil çözümlerini bekliyoruz." dedi.

Etiketler : emekli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.