SİYASET Haber Girişi : 10 Haziran 2018 14:29

Emekliler Ilıcalı’yı bağrına bastı

Emekliler Ilıcalı’yı bağrına bastı
24 Haziran seçimleri öncesi Erzurum’da seçim çalışmalarına katılan AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı, Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Dernek Başkanı Ahmet Degen, “Milletvekilimiz bizim için çok büyük hizmetler yaptı. Türkiye’de emeklilere ilk konut kurasını yaptıran Mustafa Ilıcalı’dır. Emeklinin sesi kulağı olmuştur. Vekilimiz gerek bizlerin ve gerekse Erzurumluların takdir ettiği bir isimdir. Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanlığı olarak 13 bine yakın üyemiz ile birlikte Mustafa Ilıcalı neredeyse bizde orada olacağız. Beklentimiz takibi Mustafa Ilıcalı’nın bundan sonraki süreçte kabinede olmasıdır. İnşallah bu beklentimizin karşılığını da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan verir" dedi.

AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı ise gördüğü ilgiden dolayı emekliler derneği yönetimine ve üyelerine teşekkür ederken, 24 Haziran genel seçimlerinde tüm halktan AK Parti’ye destek vermelerini talep etti.

Mecliste olsun veya olmasın her zaman Erzurum halkı için çalışacağını sözlerine ekleyen Ilıcalı, "Bizler halka hizmet için yola çıkıyoruz. Bir nöbet değişimi olacak ancak ben Mustafa Ilıcalı olarak her zaman Erzurum halkının ve emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğim. 24 Haziran seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor. Bu bağlamda tüm herkesin ülkemizin bekası ve geleceği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek vermesi gerekiyor" dedi.

Etiketler : ılıcalı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.