SPOR Haber Girişi : 25 Ağustos 2015 11:00

Durmuş: Kayıp puanları telafi edeceğiz

Durmuş: Kayıp puanları telafi  edeceğiz
YEŞİL Bursa maçının değerlendiren Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, takımın önümüzdeki günlerde başarı grafiğini artıracağını belirtti.
YEŞİL Bursa maçının değerlendiren Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, takımın önümüzdeki günlerde başarı grafiğini artıracağını belirterek,"Kendi sahamızda iki puan kaybettik, telafi edeceğiz" dedi.  Yeşil Bursaspor Takımının çok genç ve koşan bir takım olmasına rağmen tek bir pozisyonlarının olduğunu ifade eden Teknik Direktörü Besim Durmuş, "Böyle olumsuzlukla 1-1 sonuçlanacak skorla başlamak istemiyorduk. Her maçı kendi içimizde yaşamak istiyoruz. Bizim için her maç her rakip zor. Yeşil Bursaspor çok genç ve koşan bir takım olmasına rağmen tek pozisyona girerek bunu da gole çevirdiler. Bizim de direkten dönen topumuz var. Rakip takıma fazla pozisyon vermedik. Daha iyi bir taktikle ikinci yarıda golü bulduk. Yeni kurulan bir takımımız çok iyi oynamalıydık. Futbolcularımız yeni bir birlerini tanıyor. Bu süreçler atlatılarak mutlaka kaybedilen bu iki puanının telafisi de giderilecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sahada daha verimli bir Erzurumspor izleneceğine inanıyorum. Futbolcularıma inanıyorum, takımıma güveniyorum." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.