ERZURUM Haber Girişi : 26 Kasım 2015 07:48

Dünyanın en sessiz davlumbazı Türkiye'de

Dünyanın en sessiz davlumbazı Türkiye'de
Mutfakta davlumbaza dair tüm alışkanlıklarınızı değiştirerek bildiklerinizi unutturacak dünyanın en sessiz davlumbazı Kügerr Davlumbaz Türkiye'de satışa başladıktan kısa bir süre sonra yoğun ilgi gördü.
Palandöken/Erzurum
Mutfakta davlumbaza dair tüm alışkanlıklarınızı değiştirerek bildiklerinizi unutturacak dünyanın en sessiz davlumbazı Kügerr Davlumbaz Türkiye'de satışa başladıktan kısa bir süre sonra yoğun ilgi gördü. 
Türkiye'de Kügerr Davlumbazın toptan satışını yapan HİBSAN Havalandırma Sanayi ve Ticaret Ltd.'in sahibi Hikmet Tunceli, ürünü şöyle tarif etti:
Dünyanın en sessiz  davlumbazı kügerr. Daha sessiz daha ekonomik ve daha güçlü. Artık yemek pişirirken davlumbazınızın gürültüsünden rahatsızlık duymayacaksınız. Çünkü ;KÜGERR, 1-2 ve 3. kademelerinde derin sessizlik modlarında çalışır, neredeyse duyamazsınız.
Hikmet Tunceli; KÜGERR çalışır, siz onu duymakta zorlanırsınız. KÜGERR, 1-2 ve 3. kademelerinde şaşırtıcı derecede sessiz çalışır. Yemek pişirirken oluşan gürültü nedeniyle davlumbazınızı veya aspiratörünüzü açmaktan çekiniyor muydunuz? O halde KÜGERR'le hemen tanışın,dedi.
Patentli Radialitic? motor yapısıyla KÜGERR, sessizlik, yüksek emiş gücü ve enerji tasarrufunu bir araya getirir. Korunaklı gövde tasarımıyla, yemekten çıkan yağ ve buharın, motorun iç haznelerine nüfuz etmesini engeller. Böylece davlumbazınızın ömrü uzar
Kügerr  radialitic  motoruyla  farklıdır.Patentli radialitic  motorun en önemli özelliği özel stator sargı yapısı  ve dıştan dönüş özelliğiyle diğer motorlardan çok daha sessiz bir şekilde çalışmasıdır.Bunun yanında çok daha az enerji harcadığı gibi  sahip olduğu kapalı gövdesi sayesinde yemekten yükselen yağların motorun iç haznesine ulaşmasını engeller, böylece cihazınızın uzun ömürlü olmasını sağlar.
KÜGERR 1-2-3  kademelerde derin sessizlik modlarında çalışır. Emiş gücü yüksektir.Zaman ayarlıdır, işiniz bittikten sonra mutfağa gitmenize gerek yoktur, otomotik olarak kapanır.filtrenin kirlenip kirlenmediğini haber vererek ürün için gerekli bakımı yapmanıza imkan verir.Kügerrin filitrelerini bulaşık makinasında yıkayabilirsiniz.Bacadan kir ve toz girmesini engeller ve böylece yemeklerinizi daha sağlıklı bir ortam da pişirebilirsiniz.

KÜGERR ERZURUM'A  
BAYİLİK VERECEK
Mekanik yetenekleri' sayesinde İstanbul'da bazı alanlarda patent sahibi olmayı da başaran HİBSAN Havalandırma Sanayi ve Ticaret Ltd sahibi Hikmet Tunceli, son olarak aspiratörlerde '100 vatt enerji harcamasıyla 800 metreküp hava boşaltan bir sistem geliştirdi.
Geçtiğimiz hafta sonu Erdemir Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Erdemir'in davetlisi olarak Erzurum'a gelen ve  bir dizi ziyaretlerde bulunan iş adamı  Hikmet Tunceli ,Türk- Alman ortaklığını yansıtan Kügerr Davlumbaz'ın Türkiye'de toptan satışını HİBSAN Havalandırma Sanayi ve Ticaret Ltd olarak yapmaktayız. Biz bu ürünümüzü tüm ülkede yaygınlaştırmak için  iş ortaklığı yapacağımız firma veya şahışlarla en üst düzeye taşımak istiyoruz.Doğunun en gözde şehri olan Erzurum'a bayilik vereceğiz bu iş için bizimle görüşecek herkese kapımız açık dedi.Bizden Kügerr bayiliği almak isteyen vatandaşlarımız bize ulaşabilirler. Ürünler için www.kugerr.com' a bakabilirsiniz. dedi.
Ramazan KARATAŞ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.