ASAYİŞ Haber Girişi : 04 Ekim 2008 00:40

Dünya İslama dönüyor

Dünya İslama dönüyor

Dünya ne zamandır İslam'a dönüşün sinyallerini veriyor. Kapitalizmin çöküş sinyallerinde küresel ekonomik kriz etkendir. Sömürü saltanatının, insanları sömürmenin bitişini kutlamamız gerekir. Bu sonu beklemekteydi dünya.

Maddeyi ilahlaştıran, dünya sömürü çarklarının sahipleri kendi sonlarını getirmekteler. Sömürmek onları dünyanın efendileri kılsa da, artık insanlık efendiler ve köleler ayrımına kapitalizmin çöküşüyle son verecektir. Efendilik kapitalin devlet içinde devlet, devletler içinde süper devlet olma esasına dayandığını sananlar yanıldılar.

Dünyalar bankaların iflasını konuşuyor. Türkiye'de en ciddi kar edenlerin bankalar oluşu da ayrı bir değerlendirme konusu. Dünya sömürü devlerinin iflas ilanlarının devamını dilememizin bizi sarsacak olmasına, sevincimize hüzün katmasına izin vermeden sevinebiliriz. Liberal iktisat sistemlerinin insanlık için en iyi ekonomik sistem olamayacağını görmüş olmamızın insanlık için hayır ettireceğini düşünüyorum. Öncelikle 3. Dünya savaşına gidecek yolu hızlandıracağı düşüncesindeyim.

Minimum zamanda, maksimum kazancın kapıları kapanmaya başlıyor. Hepten sömürerek sonsuza denk refah içinde yaşayamazsınız. Halkı köylü görüp, üzerinde çeteleşerek refahınızı hak etmediğiniz bir seviyeye çıkarırsanız bunun hesabı ahrete kalmadan sorulacaktır. Çöken dünya ekonomisi, sömürü düzenlerinin iflasının ilanıdır. Kapitalizmin saadet getirmediğinin, getiremeyeceğinin de işaretidir.

Komünizm ve kapitalizmin çöküşü, onları insanlığa kurtuluş gibi sunanlarında çöküşünü getireceği muhakkaktır. İşte İsrail de sona doğru gidiyor. Dünya kapitalizmin çöküşünü ekonomik krizden önce gördü ve bir çıkış yolu araya çoktan başladı bile.

İslam'ı din olarak kabule yanaşmayanların onu fobi haline getirme gayretleri, fütursuzlaşmakla birlikte İslam'ın önlenemez yükselişi karşısında çaresiz kalmaktadırlar. İslam'dan korkutalım derken insanlarının daha fazla İslam'la tanışmalarını sağlamışlardır. 28 bin DVD ile İslam'a savaş açanlar, insanların merakları uyandırıp İslam'la tanışmalarını sağlamaktadırlar.

3. dünya savaşını tetikleyen unsur olarak küresel krizi değerlendirirken, Bu savaşın Ortadoğu da ve Türkiye'nin de içinde olacağı bir savaş olacağı gerçeğini görmek zorundayız. Geleceğe yönelik siyasi, ekonomik ve askeri birikimlerimizi yenilemeliyiz. Uydu olmak ve AB ye yamanmak yerine, kendimize bir liderlikle birlikte yön vermemiz gerekmektedir. Cephemizi tarihteki yerimize ve geçmişten geleceğe yönelik dost-düşman analizimize dikkat etmek durumdayız. Bu analizleri düzenli bir şekilde yapacak ve halkımıza gelecek yüzyılın programlarını sunacak siyasi istikbal vaat edebilecek partilere ihtiyacımız var.

Bizi İslam'dan uzaklaştıran, İslam âleminden koparan Hıristiyan ve Yahudiler, sömürüye keyifle deva etmekteydiler. Onların kan ve gözyaşına boğdukları sömürü düşlerinin izleri dünyanın her yerinde hissedilmiştir. Maddi güçleriyle elde ettikleri zaferleri artık elde edemeyecek düzeyde düşüşe geçmişlerdir. Sürekli işgal ve sömürüye devam edemeyecekleri belirmiştir. Dünya batıya ve onların sömürüsüne öfkeyi bir iman haline getirmiştir. İmanın süper güç olduğu tescillenmiştir. İman atom bombasından daha büyüktür. Allah'ın nizamına dönüş, bazılarınca istenmese de gerçekleşecek gibi görünmektedir. İslam'ı gerimize atıp, cephede karşımıza alamayacağımız, Hıristiyanlarla birlikte İslam'a saldıramayacağımız da açıktır. Kendimizi inkârdan vazgeçmeliyiz.

Maddenin saldırganlaştırdıklarının dünyasında huzur kalmamıştır. Bizim maddi kalkınmamıza katkı sağlayacağı, medeniyet projesi olarak baktığımız Avrupa hastadır. Bizimle kanına kan katmak ve yeniden dirilmek hesabındadırlar. Bizim onlara hayat sunmamız, bir vampiri beslememiz söz konusu olmamalıdır.

Kazançları kendilerine özel, rantları halkın sırtından kazanıp, borçları da kamunun üzerine saranlar, sistemin parazitlerini ikrahla görmekteyiz. Son düellolar, sözler, saldırılar, siyasi mülahazalar halkın tiksinti duygularına katkılar sunmuştur. Kimse diğerinden ak değildir. Kimse galip değildir. Galip gelecek olan halkın iradesidir. Halk bunlardan kurtulmak için hamle yapmayı beklemektedir. Dünyada ve ülkemizde kapitalizm sömürünün ince ayarlarına sahiptir. Sömürenler ve sömürülenler arasında ki uçurum ve haksızlıklar can acıtıcı boyutlara ulaşmıştır. Öfke bir çığ olup halkın yüreğinde yanardağdır. Sistem kendini koruma adına halkını yemeye devam etmiştir. Halk bundan kurtulmak istemektedir. Kurtuluşun inancına sahiptir.

Kapitalizm çöküyor. Dünya İslam'a dönüyor