POLİTİKA Haber Girişi : 26 Temmuz 2009 14:16

Dünya birincisi imam, otomobille ödüllendirildi

Dünya birincisi imam, otomobille ödüllendirildi

Rusya'da düzenlenen Uluslararası Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması'nda birinci olan İSTOÇ Camii imamı Bünyamin Topçuoğlu'na cemaati ve işadamları otomobil hediye etti

 
 
Cuma namazının ardından hediye otomobilin anahtarını İSTOÇ İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Koç'tan alan imam Topçuoğlu, cami cemaatine teşekkür ederek, "Böyle bir beklentim yoktu, olamazdı da. Kur'an-ı Kerim'i güzel okumak Allah'ın bir lütfu. Benim ve genç kardeşlerimiz için inşallah teşvik olur." diye konuştu.

Haziran ayında Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılan Uluslararası Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması'nda birinci olan imam Bünyamin Topçuoğlu'nu bir kez de cemaati ödüllendirdi. Türkiye genelinde imamlar ve hafızlar arasında yapılan yarışmanın ardından finale kalarak Rusya'da Türkiye adına yarışmaya hak kazanan İSTOÇ Camii imamı Bünyamin Topçuoğlu'nun Rusya'da da birinci olması İSTOÇ esnafını ve cemaatini sevince boğdu. Genç imamın başarısı ile mutlu olan cami cemaati ve işadamları, kendi aralarında para toplayarak aldıkları arabayı imam Topçuoğlu'na takdim etti.

İSTOÇ İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Koç, "Bu güzel başarıya tepkisiz kalamazdık. 'Kur'an-ı Kerim ancak bu kadar güzel okunur' denilecek güzellikte okuyan hocamıza bir hediyemiz olsun istedik." dedi.