SPOR Haber Girişi : 01 Kasım 2017 12:30

Doğu'nun futbol okulu

Doğu'nun futbol okulu
On yıldır Erzurum'da futbola hizmet veren eski Fenerbahçe Futbol Okulu, şimdiki adıyla Palandöken Halı Saha Futbol Okulu, Doğu'nun futbolcu fabrikası gibi çalışıyor.
On yıldır Erzurum'da futbola hizmet veren eski Fenerbahçe Futbol Okulu, şimdiki adıyla Palandöken Halı Saha Futbol Okulu, Doğu'nun futbolcu fabrikası gibi çalışıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Naci Büyüksünnetçi, "Bugüne kadar 2 bini çocuğa futbol eğitimi verdi, 500 faal lisanslı futbolcu bu tesiste yetişti, değişik kulüplerde top koşturuyor" dedi. 
Erzurum Palandöken Futbol Okulu adıyla Erzurum ve Doğu gençliğine Futbol eğitimi veriyor. Bugüne kadar bir çok yetenekli yıldız, şu an BB Erzurumspor Alt Yapı Teknik Ekibinde de yer alan, Antrenörler Alpaslan Topçu, Savaş Başçoban ve Fatih Kula nezaretinde Palandöken Futbol Okulu'nda futbol eğitimi aldı.
Şu an BB Erzurumspor U21 Yaş Takımında top koşturan Muhammet Bahadır Gülyurt, Osman Şahin, Alperen Bektaş, Berhan Tektaş, U19 takımında yer alan Hasan Kaya, Burak Büyüksünnetçi ve bir çok yetenek Palandöken Futbol Okulu'nda futbol eğitimi alan isimler arasında yer alıyor.
FRANSIZ EXPERT SİSTEMİ PALANDÖKEN HALI SAHADA
Geçtiğimiz yıl yenilenen ve Fransız Expert halı saha sistemi ile saha zeminine kavuşan Palandöken Futbol Okulu, yeni yıldızlar yetiştirmek için faaliyetlerini yoğun tempoda sürdürüyor.Yönetim Kurulu Başkanı Naci Büyüksünnetçi, 6 yıl boyunca Fenerbahçe Futbol Okulu olarak hizmet verdikleri tesiste bugüne kadar 2 bini aşkın çocuğa futbol eğitimi verdiklerini söyledi.
Büyüksünnetçi, "Tesisimizde 500 faal lisansçı futbolcu yetişti ve o sporcular şu an Türkiye'nin değişik kulüplerinde ve BB Erzurumspor Alt yapılarında forma giyiyor. Antrenörlerimiz Alpaslan Topçu, Savaş Başçoban ve Fatih Kula yaz kış demeden, gençlere futbol eğitimi veriyor. Şu anda birbirinden yetenekli elit futbolcu adayı minik yıldız tesisimizde futbol eğitimi almaktadır" diye konuştu.
KAPILARIMIZ YILLARDIR GENÇLERE AÇIK
Yazın etrafı açılarak açık saha özelliğini taşıyan, kışında doğalgazlı radyan sistemi ile kapalı saha haline gelen Palandöken Futbol Okulu'nda gençlere hizmet vermek için mesai harcadıklarını belirten Naci Büyüksünnetçi, "Gayemiz gençliğe hizmet vermek, tesisimize gelen gençleri ve ailelerini mutlu etmek için üzerimize düşen tüm görevleri yerine getiriyoruz. Tesisimiz çağın gereksinimlerine göre futbola hizmet etmektedir. 10 yılda 2 bini aşkın çocuğa futbol eğitim vermek çok önemli. Bize bu konuda teknik açıdan destek veren Alparslan, Savaş ve Fatih hocama ve Alt Yapı Teknik Koordinatörü Abdusselam Gökçan'a, Antrenör Sefa Yunusoğulları'na, Erdem Ayşen'e, Mehmet Karabina ve Aydın Özyıldırım'a teşekkür ediyorum. Alt yapı Futbol Şube Sorumlusu Taner Tugay'a da müteşekkiriz. Futbol eğitimi almak isteyen minik yavrularımıza kapılarımız açık ve kayıtlarımız yaz kış devam etmektedir" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.